2777
2789
عنوان

کدومش؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 53 پست
وااای از دست مشاوره دادن شماها😐😐😂😂 بیچاره رو ببینم یه کاری میکنید از خود نامزده دلزده شه😁 عزیزم ...

خودشم چندییین بار به خاطر اینکه ماشین نداشتیم و با اسنپ رفتیم جایی عذرخواهی کرده

اینجوری به نظرت جنبشو داره؟😶

مبلغ خاصی نیست بده بهش حقیقت من خودم بدون ماشین نیمتونم و برام خیلی مهمه

مخصوصا تو دوره‌ی نامزدی😂🤦🏻‍♀️

یه بار رفتیم پارک جمشیدیه تو باروووون کلی منتظر اسنپ مونده بودیم😬😬😬

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه کلا واسه جهازم که نمیتونم خرج کنم

چرا نمیتونی؟

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
خودشم چندییین بار به خاطر اینکه ماشین نداشتیم و با اسنپ رفتیم جایی عذرخواهی کرده اینجوری به نظرت جن ...

چند وقته نامزدی؟ و چقدر شناخت داری ازش؟ خودت بیشتر باهاش وقت میگذرونی بهتر میتونی تصمیم بگیری ولی معلومه خودش ناراحته ازینکه مجبوری با شرایطش کنار بیای..و اینکه از پولت خبر داره؟ اگه داره شده ازت درخاست پول کنه؟

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
چند وقته نامزدی؟ و چقدر شناخت داری ازش؟ خودت بیشتر باهاش وقت میگذرونی بهتر میتونی تصمیم بگیری ولی مع ...

عقدمون سی مرداد بود 

پولو هم که میدونه

و هیچ وقت ازم درخواست پول نکرده مثلا شده که بگه عیدی‌ها و کادوهات چقدره بریم طلا بخريم واست ولی اینکه واسه خودش بخواد هیچ وقت

اونو همه هزینه‌هاشو بابام میده و حقوق خودم کلا تو خانواده‌های ما عیدیه عروس یه چیزیه که نه  با ...

آره میگم شاید نیاز باشه واسه جهاز که میگی اون حله.. اون دوستمون هم خوب میگه بهش بگو میخاستم طلا بگیرم ولی گفتم کمکت کنم واسه راحتیمون.. که یکم درک کنه کارتو ولی بازم با همه ی این حرفا خودت تصمیم بگیر کار درست رو انجام بدی

عقدمون سی مرداد بود  پولو هم که میدونه و هیچ وقت ازم درخواست پول نکرده مثلا شده که بگه عیدی‌ه ...

آخی عزیزم پس میشه گفت پسر خوبیه.. ان شالله خدا خوشبختی و شادی نصیبتون کنه عزیزم..