2777
2789
عنوان

کدومش؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 53 پست
اره واستا تلاششو کنه اگر نشد و تو پول دادی به چشش بیاد  

آره فعلا که تلاشی نکرده مثلا خیلی میگه که وای چقد سختمه با مترو برم اینور اونور چون همیشه ماشین داشتم ولی وقتی با همیم همیشه با اسنپ میریم و اونم مشکلی نداره انگار که کلی هزینه‌ی اسنپ کنه😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بابا بده بره بجای پول کرایه اسنپ اینا خودتون راحت میشین

خیلی با کرایه‌ی اسنپ راحت برخورد میکنه در صورتی ک اگه کمتر خرج کنه چند وقت پیش ماشین گرفته بود

وااای از دست مشاوره دادن شماها😐😐😂😂 بیچاره رو ببینم یه کاری میکنید از خود نامزده دلزده شه😁 عزیزم یه زندگی مال دونفر هست به نظرم باید باهم باشید نه پشت سنگر جداگونه!! اگه خودت واسه جهاز لازم نداری و میدونی نامزدت قدر کارتو میدونه عیبی نداره کمکش کنی.. منم اول زندگیمون مجبور بودم طلامو بفروشم واسه چیزای ضروری و چند سال بعد تا شوهرم پول دستش اومد سریع رفته بود واسم خریده بود هرچند که من کلا طلا استفاده نمیکنم و بازهم لازم داشته باشه میفروشم.. پس زندگی رو من و تو نکنید.. البته استثنا هم هست که بعضی از مردا اصلا نمیفهمن این چیزارو. پس ببین جنبه ی نامزدت چقدره

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜