2777
2789
عنوان

کدومش؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نداره ماشینشو واسه خرید خونه فروخته

ولی واقعا میبینی ادم خوبیه بده چرا که نه فقط ببلش مطمئن باش که یه روزی پشیمون نمیشی از این تصمیم.

میتونی هم بگی نصفشو بزنه به نامت ماشینو

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
وا😐 برو واسه خودت طلا بخر! از همين الان شوهرتو لوس و پرتوقع بار نيار.

فک میکنم اگه من این کارو بکنم‌خودش میدونه که دارم بهش لطف میکنم و وظیفم نیس ولی بازم نمیدونم چیکار کنم

آخه با اون پول نمیشه ماشین گرفت و اینکه اون ماشین نداره منم اذیت میشم

من تجربه خودمو گفتم  از اول اونم دوره عقد نباید یادش بدی که  میتونه از عیدی تو استفاده کنه وگرنه شرایط هر کی فرق داره  باید یاد بگیره  رفاه شما رو تامین کنه 

فک میکنم اگه من این کارو بکنم‌خودش میدونه که دارم بهش لطف میکنم و وظیفم نیس ولی بازم نمیدونم چیکار ک ...

عزيزم اصلاً اين كارُ نكن، از همين الان بهش بفهمون اول خودتُ در الويت ميذاري و بعد اونُ!!! اينطوري نشون بده.

ببين بهترين مرد هم كه باشه اگه زياد فداكاري كني سوار سرت ميشه!

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
نمیدونم به نام کی بشه؟😀

الان که اول بسم اله نمیتونی بگی به اسم من کن  پس میشه به اسم  اون ولی تو خیلی راحت میخوای عیدیتو  بدی اون ماشین   بگیره  فداکاری بعد عروسی کن اونم چند سال بگذره بعد که به چشم بیاد