2777
2789

شوهرم اسنپ کار میکنه از صبح ساعت ۴ میره تا ۴ بعد از ظهر میاد میخوابه شبم دوتا سرویس  میره و میاد خونه  کلا جنازس انقد که خستس یه امروزو بهش گفتم جمعس ساعت ۹ ۱۰ برو اونم قبول کرد  ساعت ۱۲ زنگ زده میگه برو یه دوش بگیر بیام خونه میخوام بغلت کنم منم رفتم حموم کلی به خودم رسیدم پسرمو خوابوندم منتظر موندم تا بیاد انقدر دیر اومد که خوابم برد ساعت ۴ و نیم اومده الانم از خونه مامانم اومدیم دوباره غش کرد دو هفتس دست  بهم نزده انگار ن انگار شوهر کردم خیلی بهم فشار میاد بخدا دیگه انقدر گریه کردم  چشمام باد کرده نمیتونست یه روز جمعه رو در اختیار خانوادش باشه....کسیو ندارم باهاش حرف بزنم اینارو گفتم فقط یکم خالی شم

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر منم همین حسو دارم.با این تفاوت که همسرم بیشتر وقتا خونس ولی پیش هم نیستیم.من تو اتاقم سرم تو ...

الهییی مال تو دیگه خیلی بدتره باز من دلم خوشه همیشه خستس 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰