2777
2789
عنوان

خودمو بدباختم

418 بازدید | 22 پست

باسه روز تاخیر الان پری شدم دردش به کنار ،دارم میمیرم اخه چرا خداحواسش به من نیست دیگه کم اوردم  رفتاروحرفای فامیل ،خیلی امیدوارشدم وقتی ازموعدم گذشت چرا اخه اونایی که بچه نمیخان  بچه دارمیشن ولی من نه

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم

خدا از ما رو برگردونده.

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چند وقته منتظری؟

من که دیگه ۱۲ سال شد ولی دیگه برام مهم نیست‌ و بهش فکر نمیکنم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
چند وقته منتظری؟ من که دیگه ۱۲ سال شد ولی دیگه برام مهم نیست‌ و بهش فکر نمیکنم

هفت ساله ازدواج کردم بمیرم برادلت میفهمم چی میگی

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم

دارم بچه شیر میدم

تو همین لحظه دعاتون کردم از ته دلم

خدا ایشالا بهتون نی نی سالم و صالح بده

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت
هفت ساله ازدواج کردم بمیرم برادلت میفهمم چی میگی

خدا نکنه عزیزم.عیبی نداره اینم قسمت ما بوده سعی کن از جنبه های دیگه زندگی لذت ببری

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
دارم بچه شیر میدم تو همین لحظه دعاتون کردم از ته دلم خدا ایشالا بهتون نی نی سالم و صالح بده

مرسی گلم عزیزمکاش خداصداتونوبشنوه

اره دیگه نای گریه کردنم ندارم  اخه چرا

ناراحت نباش حتما ی حکمتی داره.منم خودم ده ساله گریه زاری میکنم اما بی فایدس

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭