2821
2789
عنوان

😔😔😔دست بزن

895 بازدید | 40 پست

سلام دوستان من یه دختر ۲۰ ساله م یه پسری توی زندگیمه ۲۱ سالشه دو سالشه خیلی همو دوستداریم حتی اومد خواستگاریم اما خانوادم بخاطر سربازی جواب رد دادان الانم بخاطر من رفته سربازی خیلی دوسش دارم فقط بیش از حد شکاک و حساسه ۲ ساله ک باهاشم اما بهم اطمینان نداره خدا شاهده دوساله بجز حقیقت چیزی بهش نگفتم ولی خیلی حساسه حتی بیشتر اوقات بخاطر چیزای علکی با مشت و لگد منو میزنه من سر کار میرم ب اونجایی ک کار میکنم گفتم ک نامزدی کردیم سربازیشم افتاده شهر خودمون هر روز سر کار میاد دنبالم وله میگه نه تو داری بهم خیانت میکنی تو کسیو تو محل کارت داری هزار بار پیش اومده خسته از سر کار اومدم اومده دنبالم در حد مرگ کتکم زده مطمنم ک دوسم داره ولی نمیدونم چکار کنم نمیخوام از دستش بدنم وقتی منو میزنه بازم خودم بهش زنگ میزنم واقعا ی راهنمایی میخوام 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وااااای خدای من مگه میشه از دوست پسر کتک خورد؟و ادامه داد؟خب باخودت نمیگی این شوهر بشه دیگه رسما میکشتت؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

حال و روز ٢ سال بعدتم تصور كن😐

فقط اونجايي كه ميگي منُ ميزنه😐

واااا

يعني زنا انقدر خوار و خفيف شدن؟

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.

دختر چقد ساده ای 

خیلی اعصابم از دستت خورد شد 

دست بزن ک داره شکاک ک هس 

حتما کار درست حسابی هم نداره 

همه ی ویژگی های منفی رو داره این بشر چطور دوسش داری

پیج ریپورت

2790
2823
2791
2779
2792