2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام وقتتون بخیر، دیدم راجع ب ساکشن صحبت کردین میخواستم بدونم انجام دادین؟ من تو هفته ۱۱ بارداری سقط کردم با قرص سایتو، چون قلب جنین تشکیل نشده بود. الان سونو دادم میگن بقایا مونده ب اندازه ۴ سانت، میگن باید کورتاژ یا ساکشن بشه میخواستم تجربه شمارو بدونم

سلام وقتتون بخیر، دیدم راجع ب ساکشن صحبت کردین میخواستم بدونم انجام دادین؟ من تو هفته ۱۱ بارداری سقط ...

چقدر دیر سقط کردی گلم.اگر قلب تشکیل نشه نهایت تا هفته ۸ باید سقط کنی.من کورتاژ تخلیه ای داشتم بقایا نموند.از کجا متوجه شدی بقایا مونده؟

آخه من دو سری قرص مصرف کردم،بار اول مصرف کردم زیر نظر یه ماما.کلی ازم لخته دفع شد ولی بعد از چند هفته رفتم سونوگرافی گفتن دفع نشده و جنین داره رشد میکنه،که مجبور شدم تو هفته ۱۱ مجدد قرص مصرف کنم.چند روز پیش مجدد رفتم سونوگرافی گفتن بقایا مونده ولی من ۱۸ بهمن پریود شدم و هنوزم تموم نشده الان ب صورت لکه هستش

آخه من دو سری قرص مصرف کردم،بار اول مصرف کردم زیر نظر یه ماما.کلی ازم لخته دفع شد ولی بعد از چند هفت ...

عزیزم پیش ماما هیچ وقت نرو متخصص بهتر میتونه تشخیص بده.وقتی قلب تشکیل نشه بهترین راه سقط کورتاژ تخلیه هست

کورتاژ کن عزیزم.بهترین راهه.کدوم شهری؟

من تهران هستم،شما کلینیک معتبری رو میشناسید که متخصصشونم کارشون خیلی خوب باشه؟بیمه نیستم هزینشم مهم نیست هرچقدر بشه

من تهران هستم،شما کلینیک معتبری رو میشناسید که متخصصشونم کارشون خیلی خوب باشه؟بیمه نیستم هزینشم مهم ...

عزیزم برو پیش دکتر قاضی زاده بیمارستان خاتم الانبیا.بعد از عمل دوهفته کامل استراحت کن تا خوب بشی به امیدخدا

2790
2778
2791
2779
2792