2777
2789

خب 

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تازه واردم تازه عضو شدم ننوشته چیزی؟؟

نه گلی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
نه گلی

سلام بچه ها لطفا کمکم کنید من دو سال پیش موهام شپش گرفت موهام تا کمرم بود بعد شپشو حل کردم رفتش اما خوب موهای سرم.یه شکلی شدن نمیدونم چجوری توضیح بدم بعضیاش کلفت شدن یه جوری ان موی عادی نیست یه نفرم گفت چون برای درمان شپشت چیز میز مختلف زدی اینجوری شده و نمیدونم چرا بعضی موهای زانوم مثل این مو کلفتا در میان زانوم دونه های سفید زد و خارید که دکتر  گفت خشکیه با تجویزش دونه های سفیدش رفت و خارششم کم شد اما خوب خارشه مونده  بعد الان موهام کوتاهه پسرونس. الان هفت ماهه که یهو ابروهام که یه جورایی کلفته و مژه هام که بلندن ولی کم پشتن یهو ریزش شدید گرفت ابرو و مژه ام دونه های سفید توی ابروهام میزد و.دورش روزی تا 20 تا میریخت! توی مژه هام نوکش یعنی قسمتی که چسبیده به پلک اصن انگار یه چیزایی چسبیدن هرچند تمبز میکنم روزانه ولی روغن زیتون میزدم قبلا درستشون نکرد دو ماه شایدم بیشتره که دارم میرم دکتر گفت شورس ولی خوب نتیجه ای نگرفتم الان روزی ده تا اینا از ابروهام میریزه هرجفتشون خیلی کم پشت شدن از این محلولا ام زیاد استفاده کردم دکتره ام.میگه ازمایش نداره این چیزا نمیدونه چرا خوب نمیشه اگه پیشنهادی دارید لطفا بگید ممنون اگه دکتری هست لطفا راهنماییم کنه❤ 

سلام بچه ها لطفا کمکم کنید من دو سال پیش موهام شپش گرفت موهام تا کمرم بود بعد شپشو حل کردم رفتش اما ...

عزیزم دوباره تاپیک بزن تا دوستان بیان کمکت کنن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
ننوشته چیزی ؟

نه عزيزم حالا إشكالي نداره همينجا بگو هرچى ميخواستي بگي

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
سلام بچه ها لطفا کمکم کنید من دو سال پیش موهام شپش گرفت موهام تا کمرم بود بعد شپشو حل کردم رفتش اما ...

تهراني؟