2777
2789
عنوان

هفته 35بارداری

191 بازدید | 19 پست

سلام من هفته 34رو تموم کردم دکترم گفته 35بیا بخیه های سرکلاژ رو برداره بنظرتون چند روز بعدش ممکنه زایمان کنم چون میگه دهانه رحملت شله.

جون عمتون درخواست ندین🤪

سلام مبارکه عزیزم یکی از اشناهای ما یک هفته تا ده روز بعدش اونم با پیاده روی زیااااااد رفت واسه زایمان

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طول سرویکست چند بود که سرکلاژ شدی و هفته چند بودی

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

مامانایه برنامه هس دکترانلاین داره

هرساعت شبانه روزدکتراش انلاینن

برای مادرای بچه داروباردارهس

چت بامادران دیگه هم داره خیلی سریع میشه سوال راجب بچه یابارداری ازدکتریامادراپرسیدجواب گرفت

ویه برنامه منظم وعالی داره برای تپل شدن بچه توبارداری وبعدبدنیااومدنش

من دارم عالیه خواستم به شماهم بگم 👌👌👌👌👌

خواستید میتونید کپی کنید بعد نصبش کنید

https://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49e

فعلا نداده آمپول ریه بعدشو نمیدونم بده یانه.بچه اولم تو 36هفته وشش روز بدنیا اومد اونم دستگاه نرفت.دکتر گفت 35هفته بیا بردارم شنیدم اگه دیر بشه درد زایمان بیاد ممکنه بزنه رحم رو زخمی کنه 

جون عمتون درخواست ندین🤪