2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😆😆😆😆واییی تو هم بودی لعنتیییی همه میگفتن منظور داره  دیگه منم اسمشو گزاشتم حسین کیلوگرم خی ...

حسینgk بود😂

من اسمورف۹۸ ام همون که همیشه تو سر وکله حسین میزدم😂

Unutma ki bu sadece kötü bir gün, kötü bir hayat değil 🌹
خب پس از الان بگم تماس نگیرین 😁😂😐🤦‍♂️ یه باره بلند شید با عمه بیاید 😐🌹😂

با شوهرم میام حتما 😅عاقا من سر شوهر کردنم با ممد قهرم برا همینم اکانتشو از من مخفی میکنه معلومه توو اون نیسنی کلک😅

بچه ها اینطوری نمیتونیم پیشرفت کنیم 

باید تاپیک مشخصی داشته باشیم و یکی رهبر ما باشه که برنامه ریزی کنه درست مثل اون تاپیک

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090
با شوهرم میام حتما 😅عاقا من سر شوهر کردنم با ممد قهرم برا همینم اکانتشو از من مخفی میکنه معلومه توو ...

حالا من خواستم اختلافا رو همنیجا حل کنیم و یاد اوریش نکنیم ... 🙄🙄🙄🙄

کاربر پسر ‼‼ از یک دی نه پست نه تاپیک 😐👊 امشب شکستم .... 🖤💔 نمیتوتم درخواست قبول کنم شرمنده ام ....
یه کلاس تگ کردن نیاز دارین شما 😐🤦‍♂️😂

نه کلاس نمیخواد من یاد دارم 

قبلیا رو تگ کردم ولی کلا اکانت من خرابه نی نی یار گفت مشکل فنی سایت هست 

که دست ایشون @امیر_فنی‍ 😒میشه

سخت ترین تصمیم زمانیه که باید بین اون چیزی که درسته، و اون چیزی که تو رو خوشحال می‌کنه، یکی رو انتخاب کنی❄💔....
بچه ها اینطوری نمیتونیم پیشرفت کنیم  باید تاپیک مشخصی داشته باشیم و یکی رهبر ما باشه که برنامه ...

خب خودت رهبر شوو🤷‍♀️

من نمیتونم☹

ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل😆