2777
2789
😆اولین بار که عضو شده بود هی عکس خیار میزاشت فک کنم مال یه سال پیشه بعد من خبر ندارم ازش 😅

بابا اون تو گلخونه کار میکرد از محل کارش عکس گذاشت

بماند که اولین نفر خودم باهاش سر اون عکسا چقددعوا کردیم😂

یادش بخیر

Unutma ki bu sadece kötü bir gün, kötü bir hayat değil 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول دی فقط تاپیک فووووق مهم بزنین.

اول تو گوگل سرچ کنین

اگ حوابی نگرفتین بیاین نی نی سایت

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

از یک دی نه تایپک بزنیم نه پست بزاریم برای اینکه سایت رو درست کنن شما هم اگه قبول دارین این تایپ ...

خیلی خوبه بچه ها این تاپیکو بزنید همگی😠👊

ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل😆
نه تایپک میزنم قفل می کنیم که کل نی نی سایت از این تایپک های قفل شده پر باشه  از یک دی نه تایپ ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5586534/تایپیک-نمیزنیم

تیغ هست رگ هست منم هستم                                               ولی لامصب وان نیست ،یدونه از اون لگن قرمزا هست که توش جا نمیشم🙂💔😐🤣                 ‌ ‌   ‌همونقدر که سیروان خسروی دوست داره زندگیو من ریدم توش😐🙌حاجی با ما در نیوفت اسیدم مث ابه   !😏 بشخصه اگر به راه راستم هدایت بشم اولین بریدگی دور میزنم😌زمان هیچیو تغییر نمیده فقط دردو به عادت تبدیل میکنه:)بشخصه یه روزایی اینقدر سگم که فقط حضرت سلیمان میفهمه چی میگم🤐دنیای قشنگیست اما به ما چه:)حالا خودمونیم کدوماتون تو بچگی با چوب شور فاز سیگار برمیداشتید؟؟؟😁🙌🤣رحمت تو پایتخت ثابت کرد تو نباشی بقیه هستن🤣🤣🤣🙌اقا ایران کجاست؟؟جایی که مردمانش پیاده تا کربلا میروند اما چون پا درد دارند از پل عابر پیاده نمیرن😐🤣وقتی اولین بار بدون مامانت میری دکتر:اممممم اسمم چی بود؟؟؟!!!😐🙌😁
😆بخدا فردا بهش زنگ میزنم نباشی با من طرفی 

خب پس از الان بگم تماس نگیرین 😁😂😐🤦‍♂️

یه باره بلند شید با عمه بیاید 😐🌹😂

کاربر پسر ‼‼ از یک دی نه پست نه تاپیک 😐👊 امشب شکستم .... 🖤💔 نمیتوتم درخواست قبول کنم شرمنده ام ....
بابا اون تو گلخونه کار میکرد از محل کارش عکس گذاشت بماند که اولین نفر خودم باهاش سر اون عکسا چقد ...

😆😆😆😆واییی تو هم بودی لعنتیییی همه میگفتن منظور داره 

دیگه منم اسمشو گزاشتم حسین کیلوگرم خیارچی😆

بخدا گرگی بوده درلباس بره نازوکوچولو😂😂البته بگفته نینی یار

چی گف نینی یار

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
نه راست میگه😂😂😂 کاربر6262 که آقا هستن تگ نمیشن😁😂😂 دو تا کاربر با این اسم تو سایت هست هلیا جا ...

این که زن بود من رفتم توبیوش.توازکجا میدونی کلک🤣🤣🤣

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..