2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من پیشنهاد نمیکنم ولی بخدا براخودم جواب دادع

ش ر اب

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس۱۴۰۰/۸/۳۰❤️

منم خیلی صورتم جوش میزنه یه مدته کمتر شده رفتم دکتر گفت روتین پوستی رو رعایت کنم و یه قرص آزیترومایسین نوشت 

برو دکتر پوست حتما 

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
وااا چطوری

باپنبه میزنم صورتم صبح ک بیدارمیشم ن چربه ن پف

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس۱۴۰۰/۸/۳۰❤️

چند وقت خوردی؟ 

ن نمیخورم ک باپنبه میزنم صورتم

کسی ک جوش میزنه  مشکل هورمونی داره درمان جوش هورمونی خیلی وقتو زمان میبره باید حوصله داشته باشی و بری همه آزمایشای مربوطشو بدی.

یا اینکه کبدت مشکل داره رژیم بگیر خاکشیر قبل صبحانه بخور و کاسنی شاهتره هم مصرف کن

سوم اینکه شاید بخاطر اصلاح موهای صورته .استفاده لوازم آرایشی ک چربی دارن فیک و تاریخ مصرف گذشته 

هستن .بعضیا تو این روزای  کرونایی بخاطر استفاده از ماسک جوش میزنن

آخرین راهشم قرص راکوتانه

ایلام
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز