2777
2789
عنوان

کی گفته که...😉😅

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 27 پست
اره اینو باهات موافقم من خیلی سعی میکنم شوهرمو درک کنم ولی گاهی هم نمیشه دیگه خیلی سختم میشه غر میزن ...

میفهمم ادم وقتی عاشقه فقط سعی میکنه صبرکنه تا خوب شدن اوضاع.ولی طبیعتا اذیت هم میشه و به روی خودش نمیاره.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

میفهمم ادم وقتی عاشقه فقط سعی میکنه صبرکنه تا خوب شدن اوضاع.ولی طبیعتا اذیت هم میشه و به روی خودش نم ...

دقیقا وقتی میبینی بقیه دارن و تحقیرت میکنن خیلی دلت میخاد بری شوهرتو بزنی خخ اما خدا خودش میبینه 

أللهـُـمَّ یَسِّر و لا تُعَــسِّر سـَهِّـل عـَلَـینا یا رَبَّ العالَمین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا وقتی میبینی بقیه دارن و تحقیرت میکنن خیلی دلت میخاد بری شوهرتو بزنی خخ اما خدا خودش میبینه&nbs ...

انشالله که درست میشه و یه رو مشکلات همممممه مردم جهان تموم بشه😘😘😘

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

با نهایت قشنگی متنت هیچ کدوم در واقعیت نمیشه 😶من اگه طرفی ک میاد خواستگاری نتونه یه چیزی مثل خونه بابام جور کنه رد میکنم البته سنتی ک کلا رد میکنم ادم باید با عشق و البته عشق از روی عقا ازدواج کنه

عجب بابا عجب
واقعا فقر بده درست میگی . 

این خانم لج منو در اورده حرفایی میزنن از سر سیری نمیفهمن بیرون چه خبره دیروز تو راه دیدم یه اقا دو تا دوچرخشو زده بود بهم زنش یه طرف موتور پسرشم اونورش تو سرما این لذته؟ فقط خدا حال اون پدرو درک میکنه بعضیا میان این جا چرت و پرت تحویل میدن فکر که نمیکنن یکم

شرابی که مست خودش است🌾 
این خانم لج منو در اورده حرفایی میزنن از سر سیری نمیفهمن بیرون چه خبره دیروز تو راه دیدم یه اقا دو ت ...

اروم باش عزیزم . واقعا این اوصاع تقصیر اوناییه که یکی تو کشور از پول نفت داره لندکروز سوار میشه یکی موتورم نداره . یه ذره مدیریت بود لااقل پرایدو از مردم دریف نمیکردن خدا ازشون نگذره که تو خونه گرمشون نشستن و نمیدونن مردم چی میکشن ‌. منکه هیچ وقت باعثشو حلال نمیکنم امیدوارم خدا هم عدالتشو همین دنیا نشون این ادما بده

أللهـُـمَّ یَسِّر و لا تُعَــسِّر سـَهِّـل عـَلَـینا یا رَبَّ العالَمین❤

پدر و مادر من ۲۳ سال پیش در نهایت سادگی و بدون هیچی با هم ازدواج کردن که به قول شما زندگی شونو از صفر خودشون بسازن ، و هنوزم که هنوزه هیچ موفقیتی نداشتن ... جالبه که میگی دوتایی عاشقونه بدون ماشین برید بیرون یخ بزنید چقدر قشنگه😐

الان مامان من که یه بیمار سرطانیه هر وقت می خواد بره دکتر تو این سرما با بابام بدون ماشین میرن و خودش میگه هر دفعه هم از شدت فشاری که تو مسیر تحمل میکنه گریه میکنه ....😔

به جای چرت و پرت گفتن واقع بین باشید ... زندگی رو از دریچه ی عقل و منطق نگاه کنید نه از دریچه ی تخیلات تون.

عزیزم در مورد تاپیک آخرتون یه چیزی به ذهنم اومد ؛ با متنش موافقم فقط شما که یک مسلمان صلح جو و معتقد و مودب هستید خوب نیست از لفظ عجوزه برای یک خانم میانسال(ملکه انگلستان) استفاده کنید ..کاری به خوب یا بد بودن ایشون ندارم؛ فقط چون خداوند خیلی به احترام گذاشتن تاکید کردن لازم دونستم بهتون بگم ..جسارت من رو ببخشید🌸

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿