2777
2789
عنوان

کی گفته که...😉😅

236 بازدید | 27 پست

اصلا ڪی گفته آقا پسر میاد خواستگاری باید  ماشین داشته باشه؟🚗

زن و شوهر باید وقتــی میخوان برن هیأت یه ساعت تو ایستــگاه منتــظر اتوبوس بمونن 🚌

دلخوشیش همینه پا به پای هم باشن😇

زمستونا به پای هم یخ بزنن توسرما

هـــی آقا ڪتشو بده به خانوم

هـــی خانوم بگه خودتون سردتون میشــه آقایی😌

زن باس هر سال جهازشو جمع ڪنه از این خونه به اون خونه🏃🚛

آقاشم ڪمڪش ڪنه و روزی صد بار برای خانوم بمیــره و زنده بشه ڪه چه خانوم ماهی داره😍

هی بگه خانومی

شرمنده ی شوما هم هستیــما😅

خانومی ڪه درڪ میڪنه بخاطر وضع مالی واقتصادی آقای خوبش ، باید یه چند سالی صبور باشه🙂

ڪی میگه باید همون سال اول خونه داشــته باشن🙅

آقا پسر باید هرروز واس خانومش یه شاخه گل بخره😇🌹

پول نداشت گل بخره خودش با ڪاغذ و قیچی....🗒✂ برای خانومش درست ڪنه ڪه به خانومش بفهمونه دل قوی و مردونــش چقد خاطر خواهـــشـه😍

وگرنه پول خرج ڪردن و تجمــل رو هــمه بلــدن😕🖐

ڪی گفــته دختر خانوم باید جهاز گرون ببره

آقا پسر باید به مادر خانومش بگه چیز خاصی نیاز نیست بخرید ما خودمون ڪم ڪم میگیریم ...😎💪

اصلا اگه بخواید تجــملی بگیرید من نمـیبرم تو خونم😡

شما همینڪه دختر مثل دسته گلتون رو سپردید به من لطف ڪردید👰😎

ڪی میگه آقای خونه هی باید خانومشو ببره رستوران های گرون گرون🍹🍽

اینڪه خانوم خونه میگرده تو ڪتاب آشپزی 📖دستور یه غذا رو میگیره و با حساسیت خاصی درستش میکنه  خیلی عاشقانه تره💑

هرچند آقا با هر لقمه ای باید یه قلپ آب بخوره ڪه بره پایین از گلوش...🍝😆🍶

#سعی_کنید_درس_بگیرید😌

#دخترخانوما_از_حضرت_فاطمه(س)

#آقاپسرها_از_حضرت_علی(ع)

خداوند علیم ضمانت کردھ است کھ، زوج جوان مؤمن را بعد از ازدواج|💍غنے میکند،اما براے ول خرجیهاے هنگفت و غلط ما،ضمانتے|📃ندادھ است...

مؤمنان میدانند کھ او صادق است و وعدھ ے خودش را وفا میکند.

اما آیا خداوند باید هزینھ ے میلیونے|💰آرایش بانو را هم نقدا بپردازد؟

آیا خداوند وعدھ دادھ است کھ تو از

حساب من پنج مدل غذا سفارش بدھ و در فلان هتل مهمانے|🍹بگیر و من ضامنش هستم؟

آیا خداوند زبانم لال نوکر ماست؟

آیا اسراف کنندگان برادران شیطان نیستند؟

مؤمن باور دارد کھ خداوند|🌸واسع است.

خداوند وسعت میدهند.

از مؤمنان تازھ متأهل بپرسید

کھ خداوند چگونھ بھ زندگے شان وسعت|😌میدهد،اما داستان ما امروز برعکس است...

#زندگی_ساده_لذت_بیشتری_داره😍

شما دعا کنید یکی بیاد ک‌دوطرف همو بخوایم . شغلش طوری باشه ک بابام راضی شه من قوووول میدم ساده ترین زندگی‌ رو داشته باشم 😘😅

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چیزایی که گفتی تو حرف قشنگ 

واقعا خودت می تونی اینجوری زندگی کنی

قربون حضرت فاطمه بدم واقعا زندگی الان میشه با اون زمان قیاس کرد؟

ببین من خودم زندگیم بدن ماشین و خونه و پس انداز شروع کردم گفتم توکل بر خدا ولی تک تک این حرفا وقتی به عمل می رسه داغونت می کنه اونم تو این اوضاع 

ساده زیستی خیلی خوب ولی الان ساده ترین چیزا هم پول می خواد

زندگی خواب رویا نیست بیدار شو واقعیت این بیرونه چرت پرت تحویل مردم نده دلت که گرسنه بشه بقیه به چشم تحقیر بهت نکاه کنن صب تا شب سگ دو بزنی واسه دو لقمه نون عشق و عاشقی یادت میره بیدار شو عزیز

شرابی که مست خودش است🌾 

اینجوری نوشتن و خوندنش قشنگه ولی تو شرایطش که قرار میگیری سخته.

وقتی هم دو طرف همدیگه رو درک میکنن و دوست دارن بخاطر هم تحمل میکنن شرایط رو ولی بازم هر دو دلشون میخواد به یه آسایشی برسن تا بتونن با خیال راحت تر از زندگی و عشقشون لذت ببرن.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

فداش  بشم ماهم ماشین نداریم داشتیم قدم میزدیم گفتم سردمه با اینکه میلرزید کتشو بزووور انداخت بهم اخرم استیانشو بالا که مثلا خیلی گرمه 🤭همین دیشب. واقعا حرفات حقیقته

أللهـُـمَّ یَسِّر و لا تُعَــسِّر سـَهِّـل عـَلَـینا یا رَبَّ العالَمین❤

زندگی باهم ساختن لذت بیشتری داره قدر داشته هامونو بهتر میفهمیم

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
اینجوری نوشتن و خوندنش قشنگه ولی تو شرایطش که قرار میگیری سخته. وقتی هم دو طرف همدیگه رو درک میکنن ...

اره اینو باهات موافقم من خیلی سعی میکنم شوهرمو درک کنم ولی گاهی هم نمیشه دیگه خیلی سختم میشه غر میزنم اما باز پشیمون میشم

اقایی و خانومی 😵

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشن!
زندگی ساده لذت بیشتری داره ؟ چرا چرت میگین با موتور اینور اونور رفتن از سرما یخ زدن جلو زن و بچه شرم ...

واقعا فقر بده درست میگی .