2777
2789
چن تا فنجونی چیزی ک تو حرارت اب چیزیش نشه ورمیداریم مواد و میریزیم توش بعد ی قابلمه رو از اب پر میکن ...

اینکه دستور کیک فنجونیه .

اسی میگه خیس

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

توی تاپیک الوعده وفام ک عنوان هست رسپی گذاشتم برو بردار عزیزم

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستورشو بگو عزیزم

میشه خودت سرچ کنی حال ندارم توضیح بدم😂

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
تو فر تو قابلمه بلد نیستم

موادتو ب اندازه میزنی؟؟ببین سه تاتخم مرغ بای قاشق مرباخوری وانیل هم بزن تا رنگش کرمی شه بعد دولیوان آرد بای قاشق غذاخوری بکینگ پودر بااردت قاطی کن..بعدش ی لیوان شیر ونصف لیوان روغن. قاطی تخم مرغت کن بعدم دولیوان آرد بریز همرو باهم هم بزن ی چن دقه اگه میخایی شکلاتی باشه پودر کاکائوام ب دلخاه بریز..کف قالبتوچرب کن یکم ارد بپاش موادتو بریز ۴۰یا۴۵دقه بزار ب درجه۱۸۰..مواظبش باش نسوزه بعد چوب خلال بزن‌توش اگه موادت بش نچسبید پخته..همین

موادتو ب اندازه میزنی؟؟ببین سه تاتخم مرغ بای قاشق مرباخوری وانیل هم بزن تا رنگش کرمی شه بعد دولیوان ...

بعدک دیدی پخته چنگال بزن توکیکت همه جاش بزن سی یاگاناشتو آماده کن بریز روش ازهمون شوراهای چنگال سست میره توکیکت وخیس میشه

عزیزم این کیکا کار هر کسی نیست کیک یخچالی درست کن ساده و بسیار خوشمزه منکه دیگه بمیرمم هیچ کیکی بجز ...

همون پتی بور و خامه قنادی لایه لایه؟

تعجیل در ظهور امام زمانمون صلوات

بعدک دیدی پخته چنگال بزن توکیکت همه جاش بزن سی یاگاناشتو آماده کن بریز روش ازهمون شوراهای چنگال سست ...

غلظت سسش مثل چی باشه؟مثل سس گوجه خرسی ها دیگه؟

تعجیل در ظهور امام زمانمون صلوات

همون پتی بور و خامه قنادی لایه لایه؟

خامه نه شیر و ارد و پودر کاکاعو و شکر

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...