2777
2789
عنوان

بچه ها هفته هشتم ی کم خون دیدم

168 بازدید | 38 پست

از هفته ۴ تا ۶ لکه بینی داشتم و قطع شد 

سه روز پیش رفتم سونو و قلبش تشکیل شده بود 

متاسفانه روز بعد دوبار خون دیدم اما واسه مدت کوتاه و کامل قطع شده 

خیلی میترسم میترسم خدا نکرده سقط نشده باشه😞

سونو وارژینال کرد؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دکتر امپول و شیاف بزار هرشب استراحت مطلق کن حمامم.نرو چن.روزی انشالله قطع میشه ب لکه بینی سقط نمیشه عزیزم من خونریزی کردم در حد 3 تا نوار استفاده کردم ولی شکرخدا ب خیر گذشت هفته9 بودم

خب برو دکتر بهت شیاف بده،وای بارداری چ دوران سختیه چقد استرس داره،من الان میگم کی بشه ۵ماه کا لگداشو ...

اره واقعا من تو بارداري اول انقد اذيت شدم كه گفتم بچه كه به دنيا اومد يكي ميخوابونم تو گوشش😂

🌹من به معجزه ها اعتقاد دارم 🌹خدايا خودت ميدوني چه چيزهايي در دل دارم خودت ختم به خيرشون كن❤️
اره

شاید بخاطره اونه استراحت کنی خوب میشه اگه شیاف داری استفاده کن

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
اره واقعا من تو بارداري اول انقد اذيت شدم كه گفتم بچه كه به دنيا اومد يكي ميخوابونم تو گوشش😂

خدایی حقشه یه کتک مفصل بخوره😂من الان دوهفتس سونو نرفتم همشدفک میکنم میگم خدایا نی نیم سالم باشه

خدایی حقشه یه کتک مفصل بخوره😂من الان دوهفتس سونو نرفتم همشدفک میکنم میگم خدایا نی نیم سالم باشه

سالم سالمن انشالله واي مادرا رو دق ميدن ديگه

🌹من به معجزه ها اعتقاد دارم 🌹خدايا خودت ميدوني چه چيزهايي در دل دارم خودت ختم به خيرشون كن❤️