alfff مدیر عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 87 عنوان دعا | مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 19 پست دوستان کمک کنید چه دعایی بخونم تا خدا صدامو بشنوه هرکاری کردم ولی جوابمو نمی ده خسته شدم چرا خدا صدای بعضی از بنده هاشو نمی شنوه 1399/09/28 | 19:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فندقی2 عضویت: 1394/08/21 تعداد پست: 2121 چقدر دیگه امتحان هر موقع دعا می کنم نمیدون چرا جواب نمیده نمیدونم چه گناهی کردم که تا حالا منو نبخشی ... فقط همین رو میدونم که از رحمت خدا ناامید نشو تا لطفش رو شامل حالت کنه❤امضام رو نگاه کنی متوجه میشی که نفسم از جای گرم در نمیاد اما میدونم که خدای قادر فقط میتونه غیرممکن های زندگیم رو ممکن کنه میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد
alfff مدیر استارتر عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 87 فقط همین رو میدونم که از رحمت خدا ناامید نشو تا لطفش رو شامل حالت کنه❤ امضام رو نگاه کنی متوجه میشی ... ممنونم عزیز م نه این سری تصمیم گرفتم تا جواب و نگیرم دست برنداارم
alfff مدیر استارتر عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 87 من ک به هرکی گفتم حاجت گرفت حتی دوستم شوهرش اعتیادا ترک کرد ممنون من امروز روز سومه انشاالله حاجتمو بگیرم
saghi_a عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 1334 ممنون من امروز روز سومه انشاالله حاجتمو بگیرم انشاالله به دعای شما برای سلامتی مادرم سخت نیازمندم❤
mrnajafi عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 2327 تاپیگ من درباره حرز رو بخون تاپیکمو مطالعه کردی و کمکت کرد برام دعا کن...