2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

انشالله خدا حاجت روات کنه به این زودی بیای خوشحالیتو برامون بگی تورو امام رضا واسه منم دعا کنین عشقم هر چی زودتر بیاد خواستگاریم و باهاش ازدواج کنم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

شاید خدا داره امتحانت میکنه یکم صبر کن

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد

منم مث تو 😢فعلا که از هیچی نتیجه نگرفتم

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

[QUOTE=169072140]نمیدونم چرا نمیشنوه،دوس داشتم بیام بگم میشنوه اینطوری نگو،اما من یکی رو خط زد۶[/QUOTمنم نمیدونم چه گناهی کردم که هر چقدر صداش می کنم جواب نمیده هر روز م توبه می کنم اما جواب نمی ده

ختم زیارت عاشورا آیت اله حق شناس ۱۰۰ در صد جواب میده . حدود ۱ ساعت طول میکشه ۴۰ روز . و زمان پریود ب ...

اره گرفتم روز اول یک نشونه هایی داد داشتم امیدوارم میشدم که باز به در بسته خوردم