2777
2789
عنوان

بارداری

160 بازدید | 30 پست

عزیزان من هفته نهم بارداری هستم امروز رفتم پیاده روی الان اومدم خونه دیدم خونریزی کردم یعنی همونجا فهمیدم گفتم شاید ترشح چیزیه یعنی چی شده سقط کردم خدای نکرده 

سونوي قلب داده بودي؟

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چی خوردی؟اجی من ۱۶روز از موعدم گذشت رفتم ازمایش تیتر بتا ۱۱هزارو ۴۷بود بنطرت زیادبوده؟

صبونه املت خوردم ناهارام پیتزا چیزی نبود که ضرر داشته باشه والله نمیدونم زیاد بودن بتا مشکلی داره یا نه ولی خیلی دیر رفتی شاید برا همینه 

شاید بخاطر هماتوم بارداری خونریزی کردی.فقط استراحت کن انشالله مشکلی پیش نمیاد نگران نباش

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد