2777
2789
عنوان

ای داد بیدادددد

293 بازدید | 17 پست

بچه ها خسته شدم از دست این دوستم همش انرژی منفی میده ی روز میاد میگه میخوام بمیرم .ی روز نیاد میفته بی دلیل گردن من .تمام استوری هامو ب خودش میگیره میگه میدونم با منی .سعی داره رو چیزی مخالفت کته ک خودش میدونه داره چرت میگه.خستم کرد ب ابلفضل 

دخدره یا پسمل

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلاکش کن یا بزن وضعیتاتو چک نکنه 

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

خودمون کم بدبختی داریم حالا یه رفیق اینجوریم گیرمون بیاد

چرا با چنین آدمی دارین ادامه میدین

تو اگر در تپش باغ خدا را دیدی همت کن و بگو؛ " ماهی‍‍‌ها، حوضشان بی‌آب است " #سهراب_سپهری
آره منم کسی رو مخم باشه انفالوش میکنم خیلی دیگه حرص درآر باشه مسدود و خلاص والاا

اره والا.بهتر از اعصاب خوردیه 

خصوصا ادمای این مدلی ام که هی تز میدن😑

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹