2777
2789
عنوان

جوش چرکی

111 بازدید | 7 پست

صورتم جوش چرکی میزنه وحشتناااااک 

کنار دماغم یکی زده بود چون ظاهر خیلی مسخره ای داشت ترکوندمش

الان خون میاد و جاشم خیلی افتضاح شده

خسته شدم دیگه کل صورتم جوش زده پشت کمرمم خیلی جوش چرکی میزنه بیاید راز زیبایی پوستتون رو بگید😫😭😭 

#پروازی_ام. 

تغذیه تو درست کن 

صورتتو هر روز با صابون کودک بشور 

به جوشات اصلا دست نزن 

همیشه رو بالشیتو بشور 

به موقع بخواب و به موقع بیدار شو 

ورزش کن

❌🚨از یکم دی ماه برای اعتراض به وضعیت سایت نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم🚨❌ ...  A New Me    Coming Soon     Loading...  ۲۰%                                          عضو اکیپ علمی تخیلی💫             خدایاشکرت💕    i can🕊

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

برو دکتر برات ی ازمایش بنویسه . اگه پریودت نامنظمه حتما حتمااااااا برو سونو شاید تنبلی تخمدان داشته باشی . یا ی حجامت برو . الوئه ورا برای جوش و شفافیت پوست خیلی خوبه . اما باید بفهمی علت جوش زدنت چیه تا درمان بشی

تغذیه تو درست کن  صورتتو هر روز با صابون کودک بشور  به جوشات اصلا دست نزن  همیشه ر ...

فقط تو شستن روبالشی موفق هستم

بقیشو اصلاا رعایت نمیکنم نمیشه آخههه😫

#پروازی_ام. 
فقط تو شستن روبالشی موفق هستم بقیشو اصلاا رعایت نمیکنم نمیشه آخههه😫

من رفتم دکتر اینارو گفت بهم رعایت کردم کلا رفت 

❌🚨از یکم دی ماه برای اعتراض به وضعیت سایت نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم🚨❌ ...  A New Me    Coming Soon     Loading...  ۲۰%                                          عضو اکیپ علمی تخیلی💫             خدایاشکرت💕    i can🕊
برو دکتر برات ی ازمایش بنویسه . اگه پریودت نامنظمه حتما حتمااااااا برو سونو شاید تنبلی تخمدان داشته ...

آره دکتر برام سونو نوشته میترسم ولی توی این شرایط برم بیرون😕

#پروازی_ام.