یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من تو چشمای شوهرم دنیامو میبینم🙈🙈الهی فدای شوهرم و زندگی ک هر روزش با نفسای عشقم شروع میشه بشم❤❤عاشق شوهرم و زندگی هستم کواسم ساخته🙈🙈خداروشکر واسه خوشبختی که خدا بهم داده🙈❤واسه همتون آرزوی رسیدن به عشقتونو دارم و دلی پر از عشق و وفاداری و زندگی سرشار از محبت🙈🙈❤❤
اره عزیزم منم خودم انسانی ام و سال دوممه پشت کنکورم کتابا ب شدت عوض شده حتی فلسفه ی پارسال من با امسالم فرق داره (در عرض ۱ سال تغییر کرد)بهترین چیزی ک بهت میتونم بگم اینه ک برای خودت مشاور بگیری عزیزم .مشاور خیلی میتونه بهت کمک کنه
اره عوض شدن ولی همونام بخونی قبول میشی انسانی رشته اسونیه برخلاف تجربی که همه میریزن توش و ماهم که چقد میخونیم من ک دارم میترکونم اینقد خوندم الان نابغم 🙄😏