2777
2789
عنوان

کنکوریا ی لحظه

147 بازدید | 18 پست

بچه های کنکوری سلام

من پارسال کنکور تجربی دادم

امسال میخام انسانی  بدم 

همه میگن کتابا خعلی عوض شدن منم کتابایی ک گرفتم مال سال ۹۶

خعلی نگرانم

شما چیکار میکنید؟

مشاوره کنکورم‌کمک خاستی بم بگو  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورت نظام قدیمه؟

من تو چشمای شوهرم دنیامو میبینم🙈🙈الهی فدای شوهرم و زندگی ک هر روزش با نفسای عشقم شروع میشه بشم❤❤عاشق شوهرم و زندگی هستم کواسم ساخته🙈🙈خداروشکر واسه خوشبختی که خدا بهم داده🙈❤واسه همتون آرزوی رسیدن به عشقتونو دارم و دلی پر از عشق و وفاداری و زندگی سرشار از محبت🙈🙈❤❤

96 نظام قدیم هست و دیگه برگزار نمیشه 

اگر نمی تونین بخرین دانلود کنید

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬

اره عزیزم منم خودم انسانی ام و سال دوممه پشت کنکورم کتابا ب شدت عوض شده حتی فلسفه ی پارسال من با امسالم فرق داره (در عرض ۱ سال تغییر کرد)بهترین چیزی ک بهت میتونم بگم اینه ک برای خودت مشاور بگیری عزیزم .مشاور خیلی میتونه بهت کمک کنه 

نه سال ۹۸ ۹۹ پشت سرهم ۶۰۰۰اوردم.متاسفانه 

خب انسانی ک سخت تره

انسانی رتبه زیر هزار میخواد 

بلکم کمتر 

دوستم با 300 حتی دعوت نشد به مصاحبه 

ولی ریاضی دوستم با 4 هزار دبیری اورد

کار سختی کردی امیدوارم موفق شی

تاریخی ک کاربریمو ساختم 98/10/20 تاریخی ک فرهنگیان قبول شدم 99/8/9 به خودت باور داشته باش ♡☆