2777
2789
عنوان

واتس اپ

62 بازدید | 11 پست

سلام. من اسم شخصی رو در گوشیم سیو کردم و رفتم واتساپ روی پروفایلش که میزنم اسمی که خودمذخیره کرذم مساد میخوام ببینم خودش چع اسمی گذاشته باید چکار کنم؟ توی تلگرام وقتی اسم طرف رو پاک میکنی اسم اصلیشو مینویسه اما واتساپ اینطوری نیست.

اگه بهش پیام داده باشی و پیام مونده باشه تو واتس اپ پاک نکرده باشی وقتی شمارشو از گوشیت پاک کنی بعد بزنی رو پروفایلش اسمش رو میزنه گوشه سمت چپ عکس پروفایلش

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

تو پروفایلش برو بعدش از وات در بیا بیرون ولس از تاریخچه برنامه گوشیت پاک نکن برو تو تلفن اسمشو بپاک بعد از تو تاریخچه برو وات میبینی

بودیمو کسی قدر ندانست که هستیم..                باشد که نباشیمو بدانند نماندن بلدیم❤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بهش پیام داده باشی وقتی شمارشو از گوشیت پاک کنی بعد بزنی رو پروفایلش اسمش رو میزنه گوشه سمت چپ ع ...

ببین من قبلا واتساپ معمولی داشتم الان اونو حذف کردم با جیبی وصل شدم

کسایی که قبلا باهام چت کردن ایا پیامای من پاک شده براشون یانه

برامن که ماک شدن همه چیز

ببین من قبلا واتساپ معمولی داشتم الان اونو حذف کردم با جیبی وصل شدم کسایی که قبلا باهام چت کردن ایا ...

نمیدونم عزیزم اینو اخه تاحالا امتحان نکردم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

زهرا جون این کار و انجام دادم ولی اسمی نشون نمیده و فقط شماره تلفنه.

چرا عزیزم زیر شمارش یه ذره کوچیک اسمش نوشته

بودیمو کسی قدر ندانست که هستیم..                باشد که نباشیمو بدانند نماندن بلدیم❤🖤
زهرا جون این کار و انجام دادم ولی اسمی نشون نمیده و فقط شماره تلفنه.

عزیزم بزن رو پروفایلش رو عکس پروفایل پایین گوشه سمت چپ اسمشه