2777
2789

سلام دوستان

من حسابی با گرفتن یه تصمیم مهم برای زندگیم درگیرم. تصمیم دارم راه جدیدی پیش بگیرم که از رکود دربیام و یه تکونی به زندگیم بدم.

بین سه تصمیم موندم

اول اینکه دوباره بخونم برا داروسازی. راستش چندین ساله از درس دورم اما اونموقع که کنکور داشتم با اختلاف کمی این آرزومو از دست دادم و حسرتش تو دلمه.نمیدونم دیر بازده بودنش ارزش داره؟

دوم اینکه میگم بجای رفتن این مسیر طولانی و سخت برم زبانمو تقویت کنم و به سطوح بالا برسم. راستش زبانمم خیلی خوب بوده اما احتیاج به یه دوره کار دوباره و مرور و پیشرفت دارم بعد چند سال. نمیدونم بازار کار زبان چطوریه؟

سوم اینکه برم بجای وقت گذاشتن رو همه اینا برم رو بورس فارکس کار کنم و یا بگیرم تا زودتر به درآمد برسم. کسی اطلاع داره درموردش؟

اینو بگم سنم ۳۳ سال و یه بچه زیر دو سال دارم

وقت آزادم از ۸ شب به بعد.

تورو خدا کمکم کنید خیلی سردرگمم و خیلی از استعدادهای بنا به دلایلی هدر رفتند. میخوام بالاخره طلسم این رکود زندگیمو بشکنم.

پزشکی یا رشته های مربوط بهش مثل همین داروسازی واقعا خوبن یعنی عالین در صورتی که درس خون باشید

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من مسلط به دو زبان عربی و انگلیسی هستم الان هم میخوام چینی بخونم. هیچی به اندازه زبان کمکم نکرد و باوجود ارشد حقوق بیخیال وکالت شدم. همیشه برای من کار هست و تجارت بهترین راه برای پول در اوردن تو ایران هست. کنارش میتونی فارکس هم کار کنی. 

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

پزشکی یا رشته های مربوط بهش مثل همین داروسازی واقعا خوبن یعنی عالین در صورتی که درس خون باشید

ببین من اونموقع که کنکور دادم خیلی درسم خوب بود. الآنم از نظر مغزی میکشم درسها رو اما نمیدونم وقتم کمه آیا؟

نمی خام ناامیدت بکنم ولی از ۸ شب به بعدم میخوای بری سرگار؟ 

نه دیگه الان مسئولیت بچه مو خودم گرفتم چون تو خونه تماما اگه موقعیت عوض شده شوهرمو مادرم کمکم میکنن اونو مشکل ندارم.

بببینین درس مخصوصا برای پزشکی و دارو و غیره خ تایم احتیاج داره و واقعا نمیشه فقط ۸ شب ب بعدو اختصاص ...

دانشگاهو که نه اگه قبول شم خب بچمو می‌سوزم به مادرم اما برا خواندن الان فقط شبها وقت خواندن دارم چون متاهلم و کارهای خونه و بچه رو دارم

عزیزم من مسلط به دو زبان عربی و انگلیسی هستم الان هم میخوام چینی بخونم. هیچی به اندازه زبان کمکم نکر ...

ببین من زبانم خیلی خوب بود اونموقع که تو اوجش بودم و تو محیطش بودم. اما چیزی که برا ادامه بی انگیزه ام می‌کنه اینه که اصلا کاربردی داره با این بازار کار بد؟

شما کجاها و چطوری به کار دست پیدا کردید؟

دانشگاهو که نه اگه قبول شم خب بچمو می‌سوزم به مادرم اما برا خواندن الان فقط شبها وقت خواندن دارم چون ...

ببینین واقع بینانه بهتون بگم ب عنوان کنکوری تجربی 

الا ۸۰۰ هزار نفرن شرکت کننده های تجربی و شما برای دارو نهایت تا ۲ هزار و برا پزشکی نهایت رتبه تا هزار نیاز دارین اگر واقعا یکسال تمام با برنامع و بدون اتلاف وقت و مستمر بخونین کم کم باید روزی ۸ ساعت باشه ک البته شما باید سه پایرو دوباره بخونین بخاطر همین حداقل ترین حالت روزی ۱۰ ساعت تایم باید بزارین و ۱۰ ساعت تایم مطالعه مفید با احتساب استراحت ۱۳ ساعت حدودا طول میکشه در بهترین حالت 

حالا ببینین اگر میتونین بسم الله 

معلومه که باید بری دنبال زبان...

اگه اونقدر عاشق پزشکی هستی که ۱۲ سال تموم زندگیتو بذاری کنار تازه شاید تهش کار گیرت بیاد شاید نیاد یا بری داروسازی یه مسیر وحشتناک سخت رو پیش بگیری تازه بهت مجوز داروخونه ندن و تو همه اینارو بتونی تحمل کنی اوکیه حتما برو دنبال علاقت ولی منی که تو این مسیر از اون چیزی که فکر میکنی بیشتر زندگیو جوونیمو باختم میگم برو زبانتو بخون