دوستان ک مغازه دارید ، میشه بهم راهنمایی کنید من میخوام وارد مغازه و بازار شم ولی نمیدونم چ جنسی ک فروشش خوب باشه سودشم خوب باشه .مناسب تر باشه و ترس ازدادن پول توش کمتر باشه
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
اینجوری نمیشه گفت باید نیاز شهر و منطقه رو بسنجی مثلا جایی دیدم یه خانومی گفت شهر ما لوازم یه بار مصرف فروشی و تم تولد فروشی نبود یا خیلی کم بود رفتم تو این شغل و فروش خوبی دارم.. یکم درباره این کار مطالعه و تحقیق کن . فصلی بودن شغل ، اشباع شدن در شهر ، مدت زمان رسیدن به درآمد متعادل و اینکه کنارش یه پس انداز داشته باشی که تا وقتی که مشتری جمع کنی ازش استفاده کنی و روش های جذب مشتری و....... با مطالعه و تحقیق و مشورت برو جلو