2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خوبن معنی یامین رو نمیدونم زینب و فاطمه و بشری و ماجده هم قشنگن

اینایی که گفتین هم خیلی قشنگه واقعا 😍😍😍

یامین یعنی به راه راست هدایت شده

روزی هم خواهد رسید که روز ما باشد . . . 
نیلوفر و نرگس و مریم واقعا دیگه خیلی قدیمی اند

این متن تایپیک قبلیمه کپی کردم مطالعه کنید 

اینکه بعضی اسمارو میگن قدیمی مثل اسم مریم ، یا زهرا ،نیلوفر ،صادق ،حامد

باید بگم که فقط تو جهان سومه که اسمارو میگن قدیمیو اینا وگرنه تو اروپا و آمریکا چندین هزار ساله اسم ربه کا که اسم همسر پیامبر یهود بوده رو میزارن یا مثلا جورج که از پادشاهان خیلی قدیمیه هنوز اسمش پرطرفدارترینه ، یا مثلا الیزابت ، مایکل 

اینا صدها ساله میزارن هیشکیم نمیگه قدیمی 

بهتره بعضیا ذهنشون رو ارتقا بدن 

بهتره به فکر معنی هم باشیم و فکر کنیم به اینکه اسمی بزاریم که بچه در آینده افتخار کنه نه اینکه خاص باشه که بقیه براشون سخت باشه و بچه گوشه نشین و ناراحت بشه

اینجوری که پیش میریم و هر سال اسمایی که قبلش رو بورس بود میگیم قدیمی شد دیگه مثلا اسم بارانو میگن قدیمیه دیگه از مد افتاد و اسمای جدید میسازن باید صد سال دیگه اسم کم بیاریم و اختراع کنیم تحردصنزریارنججحتردردصاسجحی ، حروفو بچینیم ببینیم چی میتونیم بسازیم ، حاصل این تفکرا میشه اسمای بی ریشه و بی معنی یا حتی بد معنی مثل اسم آنالی که یه نوع پوزیشن س.. معقدی

و دیدم که میزارن رو دختراشون 

حواستون باشه اینا مدرنیته نیست 

یاعلی❤

روزی هم خواهد رسید که روز ما باشد . . .