2777
2789
عنوان

چجوری بپیچونمش؟

121 بازدید | 9 پست

ی دوستی دارم ک خیلی حسوده خیلی....کلا تاثیرات خوبی روزندگیم نداره هرچی میپیچونمش ول کن نیست همش زنگ میزنه و میاد درخونه بدم میاد ازش....بهش گفتم میخوام ی مدت تنهاباشم حوصله کسیو ندارم ی مدت زنگ نزن باز مث کنه هی پیام میده حالت بهتره...

خیلی بهم ثابت شده حسودیاش و دوروییش چیکارکنم رابطمو باش کم کنم دست از سرم برداره

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟

سلام

اسی جاان ببخشییید شررررمنده

خانما شرمنده میشه دوتا تاپیک آخرموگزارش بزنین

بعد گزارش لایکم کنین

شرمنده

فقط َسه چهار نفر مونده ک گزارش بزنن ک دیگه حذف بشن

خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بلاکش کن یا خطتو عوض کن  اومد درخونتون ب خانوادت بگو بگن تونستی یا درو باز نکن  یه مدت ت ...

نمیخوام اینجوری قطع رابطه کنم....میخوام بش بفهمونم من زندگیم شوهرم مهمه واسم مث دوتا دوست ساده گاهی حال و احوال باشه فقط من وقتی برای اون ندارم

با سکوت و کم محلی

بابا من یکی دوبار جواب گوشیمو نده دیگه واسم تموم شدش

این جوابشو نمیدم محلش نمیدم باز پیام میده چون احساس زرنگی میکنه واز مهربونیم سو استفاده میکنه بدم میاد ازش 

عزیزم تماساشو همیشه جواب نده  پیاماشو اصلا چند بار که در خونه بیاد در رو باز نکنی خودش کنار میک ...

اره واقعا.من خودم از داشته هاش خوشحال میشم ولی اون خیلی زیاد حسادت میکنه به زندگیم

اره واقعا.من خودم از داشته هاش خوشحال میشم ولی اون خیلی زیاد حسادت میکنه به زندگیم

من خودم الان با یکی از همکلاسیهام بیست و شش ساله دوست هستم ولی چون تا الان حریمهای بینمون رو رعایت کردیم خدا رو شکر هیچ مشکلی نداریم  

بهتره از این خانم دوری کنید چون حسادت مثل سم میمونه بهتره نزاری زندگیتو مسموم کنه