2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم😏😏😏

163 بازدید | 6 پست

مدتیه برا من سیسمونی اوردن پدرم اینا.خواهرشوهربزرگم نزدیکون نیس و تهرانه.راه هاهم بسته بود ک بخوایم دعوتشون کنیم بیان همدان و خودش میگفت جریمه میشیم نمیایم.بعد ب مادرشوهرم میگفته منو دعوت نکردن.بماند.یکهفته بعد اوردن سیسمونی زنگ زد ی تبریک گفت و قط کرد.چندروز پیش مادر و برادرشوهرم خونه مابودن برادرشوهرم بابهانه رفت اتاق و من برا برداشتن لباس زیرام ک پپهن کرده بودم رفتم اتاق منو دید یذره هول شد.من اومدم بیرون و اونم هیچی نگفت.فرداش رفتم اتاق دیدم سه چرخه دخترم جابه جاشده یذره شک کردم بعد گفتم کارشوهرمه شاید.امروز خیلی اتفاقی شوهرم دلشت باگوشی داداشش کارمیکرد عکسای اتاق و سیسمونی توو گوشیش دیدم و بعد دیدم فرستاده براخواهرش.راستش بدم اومد ن از عکس گرفتن گفتم خب قایم کردن ک نداشته منظورشون چیه؟خواهرشوهرم مگه به خودم میگفت نمیفرستادم؟یا اگه من میفهمیدم نمیزاشتم عکس بگیره که یواشکی رفته عکس گرفته خیلی ذهنم مشغول و عصبی ام.میگم خب میترسید غرورش جریحه داربشه ازخودم نخواست عکس بدم؟یا مثلا چی ک قایمکی عکس گرفتن.میخوام بهشون بفهمونم ولی نمیدونم چیکارکنم.بنظرم عکسای کامل براش بفرستم بعد بگم اگه به خودمم میگفتی میفرستادم برات.تا بفهمه ک من میدونم دلم میخواد به روشون بیارم.نظرشماچیه؟داداشش هم رفته خونه اوناست.

لایک نکنید توروخدا.اگ نظری دارید ریپلای .مادر شدن لذتیه ک به از دست دادن اندام و پوست و همه چی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانواده شوهر منم از این کارا میکنن

نمیدونم چشونه والا

مثلا بعدا میگن ما ندیدیم

فکر کنم هم دلشون میخواد فضول به نظر نیان همه نمیتونن از فضولیشون بگذرن😀😀😀

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
بنظرمن ازاون عروسایی هستی که ازکاه کوه میسازن

اتفاقا من هیچوقت هیچ حرفی نمیزنم.حتی ناراحتمم بکنن هیچی نمیگم.ب شوهرمم نمیگم

لایک نکنید توروخدا.اگ نظری دارید ریپلای .مادر شدن لذتیه ک به از دست دادن اندام و پوست و همه چی 
ولش کن چرا باید این چیزا انقدر واستون مهم باشه بیخیال بابا خودتو بچتو درگیر این چیزای بی ارزش نکن از ...

اخه نمیفهمم منکه رفتار بدی نداشتم که فکرکنن مثلا عکس بگیریم و بفهمه یچیزی میگه.این درواقع توهین به خوبیا و صمیمیتای منه.حس میکنم از روی غرورش بمن نگفته عکس بده