والا خاهر بزرگم 13 سال کوچیکتره از مامانم همش توقع داره میگم تو بزرگتری بیایم خونه تو میپیچونه مامان ...
متاسفم براشون . شما بهشون بگو توقع نداشته باشین از یه آدم مریض . چون مادره باید تا آخر عمر سرویس بده بهتون . بهشون بتوپ بزار اخلاقشونو درست کنن . اینا که با مادرت ایتطوری ان با مادرشوهر چطورن پس . حتما مادرشوهر رو قورت میدن درسته
به داشته ها، موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...
متاسفم براشون . شما بهشون بگو توقع نداشته باشین از یه آدم مریض . چون مادره باید تا آخر ...
والا الان من حامله م داره مامانم برام ی چن تیکه ای سیسمونی میخره بنده خدا بخاطر ابرو و ب بقیه م داده برای منم داره میده ک دیگه خوشحال باشیم حالا یکسره زنگ میزنن ک چرا براش اینو خریدی برای من نخریدی من راضی نیستم و فلان با اینکه همه چیز انقد گرونه ک من ارزون ترین هرچیزو برداشتم.میگم گناه دارن خودشون ندارن انقد این چن.روزه بنده خدا اشکشون رو در اوردن دارن مثلا برای من خرید میکنن خوشحالن ولی هر دقیقه زنگ میزنن و ب گریه میندازنشون 😢