2789
عنوان

تازه عروسا

326 بازدید | 64 پست

من دارم وسائلمو جمع میکنم ک ایشالله اگه کرونا کمتر بشه بریم ی چنتا عکس بگیریم و بریم سر زندگیمون دلم‌میخواد لباسایی ک پدرم یا نامزدم دروه عقد گرفته برامو ببرم خونه خودم‌چون بعضی از لباسا ی بارم تن نزدم حالا میترسم بگن ک لباساشو اورد چرا نزاشت بمونه خونه پدرش بنظرتون ببرم با خودم یا بزارم بمونه همینجا

لایک نکنین لطفا ریپلی کنید 🤩😍❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من همه ي وسيله هاي شخصيمو بردم 

اخه ما رسم داریم دختر وسیله هاییی ک داره رو نمیبره خونه شوهر از اول باید بگیره ولی من لباسامو خیلی دوس دارم 

لایک نکنین لطفا ریپلی کنید 🤩😍❤

وا ببر لباسات هست دیگه

اصلا گناه داره اسرافه،بمونه که چی بشه؟!

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕

برعکسشو شنیدم که اگه لباس نیاره بگن یه دست لباسم خونه باباش نداشت که بیاره!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خخخخ ما تو اهواز اینجوره 

داماد که چمدون میبنده برا دختر 

مادر دخترهم چمدون میبنده 

تازه بعد دوسه روز که عروس امد خونه باباش لباسا خونه خودشو هم تمیز و مرتبن میبره 

مگه چیه والله 

اخه ما رسم داریم دختر وسیله هاییی ک داره رو نمیبره خونه شوهر از اول باید بگیره ولی من لباسامو خیلی د ...

رسم بدی هست

ببین عقل چی میگه

رسوم یه‌سری قانون نانوشته هستن که سینه به سینه منتقل شدن و خیلی‌هاشون مسخره و بیخود هستن

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕