2821
2789
عنوان

خونه یا کار

104 بازدید | 10 پست

دوستان بنطرتون بهتره یه شغل جدید راه بندازیم یا اینکه خونه بسازیم همسرم کارمنده ولی رسمی نشده هنوز تا دو سال طرحه بعدش باید قراردادی بشه بنظرتون یه مغازه راه بندازیم یا اینکه خونه بسازیم 

اگه طرحی علوم پزشکیه بعدش قراردادی نمیکنن

باید ازمون استخدامی قبول بشه

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا؟ آخه همکاراش همه قراردادی هستن

حتما با آزمون قراردادی یا  شرکتی شدن

من خودم کادر درمانم بعد دوسال طرح خداحافظی میکنن باهامون فوقش اگه نیاز شدید داشتن حداکثر ۲سال تمدید طرح میکنن اونم قراردادی نه ، تمدید طرح

بقیه اش یا باید ازمون استخدامی بده و قبول شه کار کنه یا بیرون توبیمارستانای خصوصی کار کنه

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

حتما با آزمون قراردادی یا  شرکتی شدن من خودم کادر درمانم بعد دوسال طرح خداحافظی میکنن باهامون ...

چه بد همسر من تو115 کار میکنه الانم برا دوسال تمدید طرح کرده