2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا منم دور مینداختم ولی دوستم میگه در مالزی شاه میگو رو با سر میپزن و سرش خیلی هم خوشمزه است

خب کشورای دیگه خفاشم میخورن.حشراتم میخورن.ما که فرهنگ غذامون فرق داره خب

بفرمایید گروه تلاوت روزانه قران حتی یک صفحه.ختم قران سوره به سوره هم داریم با مهلت یک هفته تل گرام@quraan_gp
خب کشورای دیگه خفاشم میخورن.حشراتم میخورن.ما که فرهنگ غذامون فرق داره خب

والا با این گرونی اگه بدمزه نباشه میخوریم خوب

من هر وقت شاه میگو میخرم تقریبا بعد از پاک کردن نصف میشه وزنش

والا با این گرونی اگه بدمزه نباشه میخوریم خوب من هر وقت شاه میگو میخرم تقریبا بعد از پاک کردن نصف م ...

عزیزم اونا ضایعاته.نخورید.ده برابر اون ضایعاته دور از جون باید پول دوا دکتر داد اگه اتفاقی بیفته خدایی نکرده‌‌‌.

نارگیلم ضایعات داره.ولی بنظرتون ضایعاتشو میشه خورد؟ اینم همونه

بفرمایید گروه تلاوت روزانه قران حتی یک صفحه.ختم قران سوره به سوره هم داریم با مهلت یک هفته تل گرام@quraan_gp

ما در بندرعباس اگه برای کبابی باشه همش رو کباب میکنیم و بعد جدا میشه نه لابستر و نه شاه میگو هیچ کدوم حرام نیستن من عشق خرچنگم یعنی هیچ چیزی در این دنیا برای من خوشمزه تر و بهتر از خرچنگ و لابستر نیست 😋😋

دلبندم … من دلم فقط روی دل تو بند می شود !

Lilypie Maternity tickers
عزیزم منم دقیق فرقش رو نمیدونم

میگوی خیلی بزرگ شاه میگو هس

لابست چنگک بزرگ داره.میگو فقط پاهای ریز داره که باهاشون شنا میکنه.چنگک لابستر یه چیز مثل خرچنگه.گوگل کنید میبینید

ما در بندرعباس اگه برای کبابی باشه همش رو کباب میکنیم و بعد جدا میشه نه لابستر و نه شاه میگو هیچ کدو ...

نوش جونتون عزیزم ممنون که جواب دادی

سر میگو بدمزه نیست؟ پوست سرش کنده میشه؟

نوش جونتون عزیزم ممنون که جواب دادی سر میگو بدمزه نیست؟ پوست سرش کنده میشه؟

خرچنگ داره تو دست و پاهاش اگه از اون گنده هاش باشه گوشت دست و پاش هم خوشمزست 

دلبندم … من دلم فقط روی دل تو بند می شود !

Lilypie Maternity tickers