2777
2789
عنوان

چقدر بدبختیم ما🥺

256 بازدید | 28 پست

خیلی گله دارم 

بقیه دخترا میشینن با دوس پسرشون چت میکنن من میشینم درس میخونم 

همسایمون اهنگ زدن زیادش کردن دارن میرقصن من اهنگ گوش میدم عذاب وجدان میگیرم که اهنگه نزه تو ذهنم درسا برن بیرون😢😓

اه لعنت به کنکور 

هیچکسم مجبورم نمیکنه بخونم خودم میخوام بخونم

بیاید دلداری بدید😟🙏😭

یه دخترِ کاملا منطقی😊💎🌠

رشته ات چیه؟! 

وزن اولیه 74/500 😒وزن هدف 58😍 قد 165😎 اضافه وزن 16کیلو 😭💛عضو گروه زرد 💛 از اول بهمن ماه رژیم کالری شمارم رو شروع کردم و امروز 21بهمن ماه 68 کیلو هستم.... چیزی تا وزن هدفم نمونده 🥰😍🤩🤗😎... مثل یه سرباز بجنگ و مثل یه ژنرال بمیر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همیشه وقت واسه تفریح هس هدف آدما از هرچیزی مهمتره 😐حالا چت کردن با دوس پسر چی هس که کنکورت خراب شه بخاطرش؟

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

منطقی باش دیگ

تو هم انشالله بد کنکور عشقو حال میکنی

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

تو که کنکور داری خوش به حالت 

منم هم سن تو هم تایپکامو ببین چقدر بدبختم 

برو خداروشکر کن ارزومه مثل بقیه می تمرگیدم یه جا صبح تا شب درس می خوندم 

لعنت به زندگیم که همه چیزو ازم گرفت 😢😭

کار خوب رو شما میکنی. اون همسایه رم برو محترمانه بهش تذکر بده

کاری با صدای اهنگشون ندارم صداش زیاد نیست که درس خوندنمو اذیت کنه 

حسودیم میشه بهشون😬🙈

یه دخترِ کاملا منطقی😊💎🌠
انسانی🥺

چرا فمر میکنی اگر آهنگ گوش بدی درسا از ذهنت میره و آهنگ جاش میشینه؟! ذهن و مغز آدما طبقه بندی شده است محاله چیزی بره تو سرت جای چیز دیگه ای رو بگیره تو بدبخت نیستی اطلاعاتت کمه و آگاهی نداذی با خودت چه رفتاری کنی 

وزن اولیه 74/500 😒وزن هدف 58😍 قد 165😎 اضافه وزن 16کیلو 😭💛عضو گروه زرد 💛 از اول بهمن ماه رژیم کالری شمارم رو شروع کردم و امروز 21بهمن ماه 68 کیلو هستم.... چیزی تا وزن هدفم نمونده 🥰😍🤩🤗😎... مثل یه سرباز بجنگ و مثل یه ژنرال بمیر 

ببخشید غلط املاییم زیاده تند تند نوشتم 

عزیزم همیشه وقت واسه تفریح هس هدف آدما از هرچیزی مهمتره 😐حالا چت کردن با دوس پسر چی هس که کنکورت خر ...

نمیدونم حسودیم میشه به اونایی که دور و برم رشتشون فنیه و هیچی درس نمیخونن و هرکاری میخوان میکنن اخرشم مطمئنم وضعیتشون از من بهتر میشه🤦‍♀️😟

یه دخترِ کاملا منطقی😊💎🌠
نمیدونم حسودیم میشه به اونایی که دور و برم رشتشون فنیه و هیچی درس نمیخونن و هرکاری میخوان میکنن اخرش ...

توکلت به خدا باشه عزیزم اصلا نگران نباش شما درس بخون استراحت بکن تفریحم بکن هر چیزی جا خودش

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️