خانما ما یه همسایه داریم کاملا دهاتی ، یعنی هر روووووووز خدا داره بشور و بساب میکنه ، آسایش نداریم بخدا تمام گل های نازنینم روی تراس پر پر شدن تازه دیروز فهمیدم کف خونشون رو اسید میزنن سقف ما زرد شده داره کپک میزنه ، نمیدونم به
مدیر ساختمون بگیم یا نه ، خونه نو ساخته این خنگولا هر روز دارن با اسید و ...... و هزار تا چیز دیگه کف و دیوار و همه جای خونرو میشورن جلل خالق دیروز فهمیدم با مایع ظرفشویی کف اتاق و همه جا رو تمیز میکنن واقعا کارشون منطقی نیست ، حالا نمیدونم چه رفتاری داشته باشم همسرم هم آسی شده لطفا لطفا راهنمایی کنید. اه
صداش بزن سقف خونه رو نشون بده .ما خونمون ویلاییه .باغچه چسبیده به دیوار ما وهمسایه پشتی از بس من باغچه رو آب داده بودم .دیوار اونا .نم برداشته بود.اومد گفت ما هم درستش کردیم .
گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست دختر باشی و پدر برود تو برای همیشه مُردی...
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نه خیر من توهم نزدم ، این آدم های خوب حالا هرکی هستن برای خودشون احترام دارن ، ولی هر روز دارن بشور و بساب میکنن با مواد شوینده ای که اصلا مخصوص شستن کف خونه نیست میشورن ، نمیدونم چیکار کنم