2777
2789
عنوان

همسایه ما ۲ توسط هیچچچچ😂 راست میگم ، کمکم کنیددد

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 57 پست
نه خیر من توهم نزدم ، این آدم های خوب حالا هرکی هستن برای خودشون احترام دارن ، ولی هر روز دارن بشور ...

اول شما حرف زدن یاد بگیر بعد بگو دهاتی باید برای طرز فکر تو تاسف خورد 

خونه خودشه دوست دارا بع کسی چه اصلا میخواد خونه رو ویرانه کنه 

شماااول حرف زدن یاد بگیر

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲توسط هیچچچچ یعنی چی

تو همه خواهر توهم

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
👏👏👏👏👏👏👏👏شهری ها کجارو گرفتن والا

مهم نیست کجا بدنیا اومدی ، مهم اینه کی تربیتت کرده 👌

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
مهم نیست کجا بدنیا اومدی ، مهم اینه کی تربیتت کرده 👌

آفرین اره دیگه 

اون زنه خونشه لابد دوست داره والا آدم تو خونه خودش هم دیگه راحت نیست 

چشم ، ولی من دیگه خسته شدم یکی نیست بهم کمک کنه 

برو با مدیر ساختمون صحبت کن بعدم بهشون بگو سقفمون خراب شده شما مسئولی و باید خسارت بدی  

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...      🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈
بله ، ولی خونه من الان کپک زده سقف هاش 

برو به خودش بگو یا به مدیر ساختمون

بله ، حتما میگم چون برام جای سوال که آدم کف خانه رو با مایع ظرفشویی میشوره؟؟؟

اگه کثیف باشه راه دیگه نداره لابد

خانم " شهری" این اصلا منطقی و عاقلانه نیست که آدم کف خونه رو با مایع ظرفشویی و حتی " اسید " بشوره

فعلا که شما شهری هستی نه ما 

جرات داری برو بع خودش بگو دهاتی