2777
2789
عنوان

دختر عمه شوهرم تیکه انداخت یا ازم تعریف کرد مسعله اینست

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 33 پست
معلوم نیست 😐

گنگه عین ی مسعله ریاضی

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگر میخوای زندگی طولانی داشته باشی بابد آدم ها رو ار هم سوا کنی  مثلا ایشون بینی اصلا دخ ...

ن اتفاقا فقط ی سوال برام پیش اومد وگرنه ک تو عمرم ندیده بودم دخترعمشو

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم
می‌گفتی غووووودااااا کوررنگی گرفتی عشقم😍😍😍

🤣

منم دخترم کپی برابر اصل باباشو عمشه 

بعد هرکس از فامیل بدون شوهرم واسه اولین بار میبینه وایی دخترته عزیزم کپ خودته منم لبخند میزنم چون فقط میخان حرفی بزنن همین

خدایا شکرت 🙃

خوب شاید سبزه نیستی فک میکنی سبزه ای

من فکر میکردم سبزه ام درحالی همه میگفتن سفیدی

و اینکه خب اگه از شوهرت سفید تر باشی یا از خوده خانومه حتی اگه سبزه هم باشی ممکنه به چشم اون سفید بیای.

شاید به نظر ایشون سفیدی😂.بابا هم به خودت گفته خوشگل هم به بچت.الکی فکر بد نکن

چی بگم والا عجیب تر اینکه اون یکی دختر عمه شوهزم ک خیلیم با من صمیمیه با تعجب منو نگاه میکرد بعد اون دخترعمه رو منم ی لبخند کامل رو صورتم بود هیچی نگفتم

خوب شاید سبزه نیستی فک میکنی سبزه ای من فکر میکردم سبزه ام درحالی همه میگفتن سفیدی و اینکه خب اگه ...

ن خیلی سبزم اینو همه میگن اصلا معلومه از دستام بعدشم شوهرم خ یلی ازم سفیدتره😔😔😔

میشه تاپیک اخرم کمک کنین

ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید
معلومه که تیکه انداخته!!!

خیلی بیشعوره پس😅😅😅