یهو بعد چن سال منو دید.من پوستم سبزس ولی پسرم از من روشنتره پوستش یهو دختر عمه شوهرم گف وای پسرت عین خودت سفید و خوشگله درحالیکه من سبزم ی سبزه تابلو😃پسرمم قد پسر اون سفید نیس ولی سبزه روشنه
اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
شاید به نظر ایشون سفیدی😂.بابا هم به خودت گفته خوشگل هم به بچت.الکی فکر بد نکن
چی بگم والا عجیب تر اینکه اون یکی دختر عمه شوهزم ک خیلیم با من صمیمیه با تعجب منو نگاه میکرد بعد اون دخترعمه رو منم ی لبخند کامل رو صورتم بود هیچی نگفتم
اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم
ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید