2777
2789
عنوان

یا خدااااا😭😭😭😭😭

366 بازدید | 32 پست

تورو خدا تو نماز هاتون دعا کنید این خانواده رو

دیروز صبح خونشون آتیش گرفته

الان پدر خانواده فوت کرد😭😭😭😭😭

خودش و زنش 70 % سوخته بودن😭😭😭

پسرشون هم سومه دبستانه 90% سوخته😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مرده فوت کرد ولی اینا هم حالشون خوب نیست😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یه دختر 16 ساله هم دارن که خودشو نجات داد

تورو خدااااا دعاشون کنید😭😭😭😭😭

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
چی شداتیش گرفتن؟

مسئله گاز و اینا بود😭😭😭😭

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه چیز بگم 

اینا با این وضع خراب برن ارامش داشته باشن

بمیرن الان بهتر نیست 

تا بعدا مثل من ارزوی مرگ نکنن گلم؟🥺😔😔😔💔💔💔💔سخته

ولی زندگی اون طوری خ سخت تره 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

آخی،خدا شفا بده 🥺🥺🥺

😭😭 ممنونم انشاءالله

۹۰دررررصد

دیگ چیزی ازشون نمونده طفلیا

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

سوختگی وحشتناکه انشاالله خدا نجاتشون بده و درد نکشن،

یکی از اقوام چند سال میش خونشون اتیش گرفت همشون سوختن بعدش اینقدر عذاب کشیدن باور کن ده بار عمل کردن تا یکمی قیافشون بهتر بشه، هنوزم با عذاب زندگی میکنن واقعا دردناکِ 

یه چیز بگم  اینا با این وضع خراب برن ارامش داشته باشن بمیرن الان بهتر نیست  تا بعدا مثل ...

😭😭😭 دخترشون گناه داره😭😭

دلم برای پسر 9 سالشون کبابه😭😭😭

۹۰دررررصد دیگ چیزی ازشون نمونده طفلیا

😭😭 والا آخه یه بچه ی 9 ساله تورو خدا؟

سوختگی وحشتناکه انشاالله خدا نجاتشون بده و درد نکشن، یکی از اقوام چند سال میش خونشون اتیش گرفت همشو ...

😭😭😭😭😭 فوق العاده سخت

دختر و پسرشون چه گناهی کردن تورو خدا😭😭

واییی

😭😭

عزیزم😣

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆