2777
2789
عنوان

ازدواج

170 بازدید | 10 پست

۲۵ سالمه خواستگار خوب زیاد داشتم ولی هیچکدوم به دلم ننشستن خصوصا آخری فوق لیسانس مهندسی عمران استاد دانشگاه و ناظر ۱ ساختمان بود ولی ۳۴ ساله بود و اصلا از رفتار و ظاهرش خوشم نیومد خونوادشو میشناسیم خیلی خوب و محترمن وضع مالیشونم خیلی خوبه مامانم میگه حیفه از دست بدی میمونی رو دستم و ۲۵ سالت شده و بزرگ شدی و این حرفا ولی هر چی فکر میکنم اصلا نمیتونم طرفو بعنوان شوهر تصور کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا چند سال دیگه هم وقت هست...خاله من 28 سالشه تازه ازدواج کرده شوهرشم خوش قیافس وضعشم خوبه...اگه یکی به دلت ننشست قبول نکن

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!

😂😂طرفو به عنوان شوهر تصور کنم احال بود😂😂 خب یکم بیشتر باهاش آشنا شد شاید تونستی تصور کنی

اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بذاره🌱🌷      برای ظهور آقا امام زمان صلوات❤️ 

ردش کن

تا علاقه نداشتی قبول نکن،باید به طرف حس داشته باشی وگرنه نمیتونی باهاش زندگی کنی

رویای مرگ شاید بهانه ایست،برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی...........                                                              زیرِ چشمِ یه👈 اسفندی👉 یه سطلِ آشغال هست،،،،،از چِشش که بیفتی خودت باید ساعت ۹ بری دمِ در...........                                                                                             «یه روانشناسِ بدون مدرک...............»                                                                                                                                                   🌨️⁩اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
قدش یکم از من بلند تر بود من قد بلندم،اون لاغر من ورزشکاری کچل هم بود

موقعیت اجتماعیش خوبه میتونی چندوقتی باهاش درارتباط باشی شاید خلصتی داشت که بهش علاقه مند شدی اگه کلا خوشت نیومده نمیشه کاریش کرد حستو درک میکنم

براي خود زندگي كنيم نه براي نمايش دادن آن به ديگران. شکیبا باشیم... 💖🦄