2777
2789
عنوان

خواهری❤️❤️❤️❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 140 پست
خدا نکشتت 😂😂😂 

خوب دیگه بیا بریم خصوصی 😂😂😂

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با اجازه بزرگترها بله😛😛😛

هنوز اجازه نگرفته از عزیزان @نیکی0 @اعتصامی @nazbanoo8300  قبول کردی ؟!!! 

مگه نباید ازشون اجازه میگرفتی؟!!! 😉😄😄😘

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
هنوز اجازه نگرفته از عزیزان @نیکی0   @اعتصامی   @nazbanoo8300    قبول ک ...

ای خدااااا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خوب الان نیکی میاد جرم میده که 😐😐😐

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
چی شده؟؟

با اجازه شمامارفتیم خصوصی 😅😅🤣🤣🤣

ای خدااااا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خوب الان نیکی میاد جرم میده که 😐😐😐

نه بابا ، نیکی که من میشناسم آنقدر دختر خوبیه که ناراحت نمیشه 😉😐🤗

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
آخه اگر بگم همه میفهمن ، اشکالی نداره ؟   چون گفته بودی نمیخوای معلوم بشه عزیزم

جان نازبانو

خودتو معرفی کن دیگه

تعطیل🚫                                                                                 
نه بابا ، نیکی که من میشناسم آنقدر دختر خوبیه که ناراحت نمیشه 😉😐🤗

🤐🤐🤐🤐

باز قهر میکنه که دوستش ندارم 😐😐😐

جان نازبانو خودتو معرفی کن دیگه

قسم نده دیگه 🤨🤨🤨

نمیشناسیم 😑😑😑

چی شده؟؟

آخه بهم گفت بهم درخواست بده ، منم دادم ولی گفت با اجازه بزرگترهام قبول میکنم ولی شما رو صدا نکرد ، من صدا کردم در جریان باشید همین 😉😂😂😍😍

چیه خوب 😐😐 عاشق شدم 😌😌 عاشقی که گناه نیست 😊😊 تو ختم شرکت میکنم واسه سلامتی عشقم 😍😍😂 @ن ...

من عشقتم؟🙃🙃🙃🙃🙃

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

🤐🤐🤐🤐 باز قهر میکنه که دوستش ندارم 😐😐😐

وا نه بابا قهر چیه؟! مگه نمیشه آدم همزمان چند تا دوست داشته باشه ؟ 🙄😉

من عشقتم؟🙃🙃🙃🙃🙃

اره دیگه 

تازه میگی من عشقتم ☹☹☹

بزنم سیاه و کبودت کنم