2777
2789
عنوان

خواهری❤️❤️❤️❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 140 پست
خدا نکشتت 😂😂😂 

خوب دیگه بیا بریم خصوصی 😂😂😂

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اجازه بزرگترها بله😛😛😛

هنوز اجازه نگرفته از عزیزان @نیکی0 @اعتصامی @nazbanoo8300  قبول کردی ؟!!! 

مگه نباید ازشون اجازه میگرفتی؟!!! 😉😄😄😘

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
هنوز اجازه نگرفته از عزیزان @نیکی0   @اعتصامی   @nazbanoo8300    قبول ک ...

ای خدااااا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خوب الان نیکی میاد جرم میده که 😐😐😐

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
چی شده؟؟

با اجازه شمامارفتیم خصوصی 😅😅🤣🤣🤣

ای خدااااا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خوب الان نیکی میاد جرم میده که 😐😐😐

نه بابا ، نیکی که من میشناسم آنقدر دختر خوبیه که ناراحت نمیشه 😉😐🤗

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
آخه اگر بگم همه میفهمن ، اشکالی نداره ؟   چون گفته بودی نمیخوای معلوم بشه عزیزم

جان نازبانو

خودتو معرفی کن دیگه

تعطیل🚫                                                                                 
نه بابا ، نیکی که من میشناسم آنقدر دختر خوبیه که ناراحت نمیشه 😉😐🤗

🤐🤐🤐🤐

باز قهر میکنه که دوستش ندارم 😐😐😐

جان نازبانو خودتو معرفی کن دیگه

قسم نده دیگه 🤨🤨🤨

نمیشناسیم 😑😑😑

چی شده؟؟

آخه بهم گفت بهم درخواست بده ، منم دادم ولی گفت با اجازه بزرگترهام قبول میکنم ولی شما رو صدا نکرد ، من صدا کردم در جریان باشید همین 😉😂😂😍😍

چیه خوب 😐😐 عاشق شدم 😌😌 عاشقی که گناه نیست 😊😊 تو ختم شرکت میکنم واسه سلامتی عشقم 😍😍😂 @ن ...

من عشقتم؟🙃🙃🙃🙃🙃

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

🤐🤐🤐🤐 باز قهر میکنه که دوستش ندارم 😐😐😐

وا نه بابا قهر چیه؟! مگه نمیشه آدم همزمان چند تا دوست داشته باشه ؟ 🙄😉

من عشقتم؟🙃🙃🙃🙃🙃

اره دیگه 

تازه میگی من عشقتم ☹☹☹

بزنم سیاه و کبودت کنم