2777
2789
مرسی واسه شما سختره که همه چی دوتا دوتا ولی مای بی بی چند تا چندتا خدا خودش میرسونه انشالله منم شوهر ...

برامن ناخواسته نبودولی خب دوقلوشد.شوهرمنم عاشق بچس میگه روزیشون روباخودشون میارن ایشالاخدابه زندگی هممون برکت بده

خداجونم ممنونم بابت مهربونیات
ما معیشتی گرفتیم ولی برامون نزدن 

تا ظهر صبر کن

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚     قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓  >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>>  هدفم ۵۶ 🔐                           ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش        @آسنات99      @خوشگلشششونم   @مامان_دو_گل_پسر    @shaparak شرقی    @zibaye_kofte2288  @لیلی_مجنون    @آلاهیدا   @sanaz718

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخشکی شانس ب مام ندادن نامردیه بخدا بخاطر بیمه ندادن مگه بیمه چیه

پدرشوهر و برادر شوهر من بیمه ندارن عوضش خونه ماشین مغازه دارن ب اونا ریختن ب ماکه فقط ی ماشین داریم نریختن خب خقوق سه تومنی ک ملاک نیست خیلیا کارشون ازاده وبیمه ندارن و خداتومن پول درمیارن درماه ب اونا ریختن انصاف نیست 

میشه اعتراضی چیزی زد؟چه سایتی؟

برا من 120 ریختن

کی ریختن+؟ 

برام دعا کنید لطفا 🙏🙏🙏هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نکردم. دعا کنید زندگی م جوری بشه که میخوام.... ان شاء الله شمام هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین