2777
2789
عنوان

کار جدید من

246 بازدید | 33 پست

من یه کار جدیدی رو میخوام شروع کنم که  چون به توانایی هام ایمان دارم همه جوره میخوام پاش وایسم

همسرم ولی ففقط داره اینروزا اعتمادبنفسمو میگیره وهی میگه تو میتونی؟ من پاش نمیستمااا؟؟ درصورتی که باید بجای من چندتا چک بده و مبلغ زیادی هم نیست ولی همن کار رو هم چندماهه میپیچونه یا همش میگه از پسش برنمیای و.. در صورتی که مرتبطط با رشته امه و یه قدم عاقلانه و بزرگ توی مسیر زندگی و کاریمه.. بهشم قول دادم از زیرسنگم شده چکارو پاس میکنم و لازم نیس اون پولی بده ولی بازم .. خیلی دلم شکسته ازش

توکلت ب خدا باشه

شردع کن

تو میتونی

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...

تو مصمم باش 

تو وقتی بهت میگ نمیش محکم تر قدم بردار 

بهشم بگو وقتی گردن نمیگیری انگیزه منم نگیر

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نگران نباش دلتم نشکنه و محکم باش و به این حرفا اهمیت نده بعضی ها کلا منظوری ندارن این مدلی هستن نمیتونن خوش بین باشن

شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم...🙂🙂

شوهرمنم همین کارو کرد تازه چند ماه بود راه افتاده بودم کلی هم هزینه کرده بودم از بس غر زد دیگه جمع کردم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

آخرشم نمیده من اینجورآدمارو خوب میشناسم اخودتو بیشترازاین کوچک نکن صبرکن خودت شرایط رو بساز سخته و ...

هردفعه همینو بخودم میگم ولی از اخر همه چی میرسه به جریان چک..واقعا خستم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز