2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ارع ولی برا ی تعدادی هنوز میگن نریختن 

شاید تا فردا بریزن

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. امروز 30 دی 1404 خدایا خودت کمک کن همونی میخوام بشه🙂

جریان این یارانه چیه؟من امروز شنیدم به مدت۴ ماه قراره ۱۲۰ تومن بریزن واقعیت داره؟هر خانواده۱۲۰ یا نف ...

نه عزیزم ۱۲۰ برا تحت پوشش کمیته و ایناس برا همه ۱۰۰ یعنی نفری ۱۰۰ به حساب سرپرست 

ما خیای پولداریم واس خاطر این کلا یارانع و اینا تداریم

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...
واس من نریختن😒

نمیدونم ولی شاید تا فردا بریزن

یکی از کاربرا میگف اونایی ک ١٢٠ تومنی هستن امشب میریزن اونایی ک ١٠٠ تومنی فردا 

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. امروز 30 دی 1404 خدایا خودت کمک کن همونی میخوام بشه🙂

وای حالاصد تومن چی هست که بریزن یا نریزن سرش حرص میخورین.اه پول یه بسته پوشک

بازم خوبه

واسه نینی دار شدنم صلوات بفرستید..ممنونم😍😍۹۹/۹/۹بهترین روز ززندگیم روزی که تمام آرزوهایم برآورده شده
نمیدونم ولی شاید تا فردا بریزن یکی از کاربرا میگف اونایی ک ١٢٠ تومنی هستن امشب میریزن اونایی ک ١٠٠ ...

اهااا فدات گلم

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
وای حالاصد تومن چی هست که بریزن یا نریزن سرش حرص میخورین.اه پول یه بسته پوشک هم نیست

از قدیم گفتن مفت باشه کوفت باشه 

من ک از حقم نمیگذرم😂 راضیم نیسم چون ن یارانه ن معیشتی ن وامو ن این صد تمنو نریختن برام

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅