2777
2789
عنوان

اگه جای من بودین.........

1453 بازدید | 23 پست

سلام 

اول میخام خوب حرفامو بخونین بعد نظر بدین

من ی زنی ام.... 6 ساله ازدواج کردم با ی آدمی ک چند سال ازم کوچیکتره.... الانم ی بچه کوچیک داریم. اول بگم ک خودش و خانوادش ده بار اومدن خواستگاریم اما بعد از عروسی باهام دشمن شدن...از زمانی ک بچه داردم خواهرای شوهرم حتی برای تبریک نیمدن خونمون... شوهرم هرچی میشه هر اتفاقی میفته میره ب خانوادش میگه... من با دسترنج خودم زندگی آنچنانی درست کردم اما بعد از بچه دارشدن سرکار نمیرم امشب به شوهرم میگم پول میخام میگه هرچی پول میدم بهت تمومی نداریاااا.... این نتیجه ی ی عشق پر سوز و گداز و اشک و التماس برای رسیدن به همدیگه هس.... دلم ب زندگیم خوش نیس.... از طلاق میترسم ولی احساس میکنم دیگه نمیتونم عوضش کنم... من چیکار باید میکردم ک نکردم..... راسی اینم بگم من از یکی از خواهراش شنیدم ک خانوادش میگن اینا هرچقدرم باهم خوب باشن بالاخره فلانی(شوهرم) میره ی زن دیگه میگیره! 

فامیل بد از سرطانم بدتره اصلاااا

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم برا مشکلات اینجوری نیا نی نی سایت الان دست نی نی سایتیا باشه مهرتم گذاشتی اجرا جیش بوس لالا

تیکر بچه نیس مال تبلدمه🤪آی ام مجرد😁💙برا خوشبختیم یه صلوات میفرستی لدفا😍مرسی ک فرستادی ان شاءلله به هرچی میخوای برسی❤الگوی زندگیم 💛باب اسفنجی💛خل نیستما بمب انرژیم🤗همه چیو دوسدارم به همه عشق میورزم😍راستی حیوون مورد علاقم 🐢😂عجیبه ولی خب بقیه حیوونا میمیرن و آدم وتنها میزارن ولی 🐢تا اخرش باهاته حتی شاید بعد مرگتم باشه دوسش دارم واقعا😘🤔یکم پر حرفم و شوخ ولی بی تربیت نیستم😱دوستم بدارین😐دوستتون میدارم بای😂✋
بجای زندگی انچنانی  درست کردن .کاش یه مقدار پول میزاشتی بانک سود می گرفتی. الان دستت جلوشم  ...

آره راست میگی الان بهش رسیدم... اما میخاسم جلو خونوادم سرم بالا باشه... الان جلو غرورم سرم پایینه😩😭

بنظرم برا مشکلات اینجوری نیا نی نی سایت الان دست نی نی سایتیا باشه مهرتم گذاشتی اجرا جیش بوس لالا

مخصوصا که این مورد شوهره کوچکتره دیگه حکم طلاقو واجب الهی میدونن بعضیا 😄

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
مخصوصا که این مورد شوهره کوچکتره دیگه حکم طلاقو واجب الهی میدونن بعضیا 😄

😂😂😂دقیقا موندم چرا فقط طلاقا هنوز ظاهر نشدن

تیکر بچه نیس مال تبلدمه🤪آی ام مجرد😁💙برا خوشبختیم یه صلوات میفرستی لدفا😍مرسی ک فرستادی ان شاءلله به هرچی میخوای برسی❤الگوی زندگیم 💛باب اسفنجی💛خل نیستما بمب انرژیم🤗همه چیو دوسدارم به همه عشق میورزم😍راستی حیوون مورد علاقم 🐢😂عجیبه ولی خب بقیه حیوونا میمیرن و آدم وتنها میزارن ولی 🐢تا اخرش باهاته حتی شاید بعد مرگتم باشه دوسش دارم واقعا😘🤔یکم پر حرفم و شوخ ولی بی تربیت نیستم😱دوستم بدارین😐دوستتون میدارم بای😂✋