2777
2789
عنوان

ضربه سر کودک

241 بازدید | 16 پست

سلام بچم یازده ماهشه خیلی خیلی شیطونه

بارها شده ک دیدم داره از وسیله میره بالا اروم رفتم سمتش ک نگهش دارم میبینم یهو از پشت سر میخوره زمین 

یا کوچک تر ک بود حالت سینه خیز ک میخوابید ب عنوان بازی کردن میدیدم پیشونیشو میزنه زمین و آبَ آبَ میگه

منم هردفعه سرشو گرم میکردم ک اینکارو نکنه.یا زمانایی ک خوابه وقتی پا میشه یهو سرشو ول میکنه رو زمین و خوابش میبره 

خلاصه چند باری زمین خورده چ از پشت سر چ جلو.

حالا ی جا خوندم عوارضش چند سال بعد مشخص میشه.نگرانم الان ک یازده ماهشه سینه خیز میره و ژست چهاردست و پا میگیره ولی نمیره.همه حرکاتش نرماله.حتی ی کاردرمان دیدش گفت سالمه بچت.مواقع ضربه یادمه هیچکدوم از علائم خطرو نداشت شکر خدا فقط یکم قرمز میشد ب همراه پنج دقیقه گریه 

الان این استرس ب جونم افتاده

راهنماییم کنید

نگران نباشید خواهرمن .تو این سن صربه ب سر اگ با مشکلات همراه بود شک نکن طیف زیادی از توانایاشو از دست میداد از بزرگ شدنش لذت ببرید

کاربراقا...أَللّهُمَّ لا تَکِلْنِى إِلى نَفْسِى طَرْفَةَ عَیْن أَبَداً: «خدایا مرا حتى به اندازه یک چشم بر هم زدن به خویشتن وامگذار»!(1)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگران نباشید خواهرمن .تو این سن صربه ب سر اگ با مشکلات همراه بود شک نکن طیف زیادی از توانایاشو از دس ...

ینی سالمه؟؟؟اخه ی جا خوندم سن چهارسالگی ب بعد خودشو نشون میده 

عزیزم حساس شدی نگران نباش هیچی نیست حالا هزاری هم ما بگیم دلت آروم نمیشه چون رفته رو مخت و خودم این ...

الان ده ماه و نیمشه  دسی دسی میکنه

خدافظی میکنه 

جیزه میگه 

بابا و بَ بَ میگه 

ماما گاهی اوقتا میگه 

هوشیاره 

اینل ینی بچم سالم بزرگ میشه؟؟؟؟

الان ده ماه و نیمشه  دسی دسی میکنه خدافظی میکنه  جیزه میگه  بابا و بَ بَ میگه  ...

آره عزیزم جای نگرانی نیست اگر برات مقدور  چند جلسه مشاوره برای کنترل استرست برو اگر کنترل نکنی کم کم سمت وسواس فکری و در نهایت وسواس رفتاری میره