2777
2789
عنوان

بچه دوم خوبه یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 97 پست
من به عنوان مادر دوفرزند میگم یکی کافیه عزیزم  سوای از مسائل مالی و اینده و شغل و اینها  ...

ممنون از صداقتتون🙏🙏🙏

خواهر منم همیشه بهم میگه حواستو جمع کن یه وقت اشتباه نکنی دومی رو بیاری که بیچاره میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش اونایکه خودشون تک فرزندن بیان نظر بدن. که بدونیم چه حسی دارن تو بزرگسالی. خواهر و برادر داشتن که خوبه، فقط کاش ادم میتونست مطمین باشه که تک فرزند هم مثل بچه هایی که خواهر و برادر دارن میتونه بچگی شاد و خوبی داشته باشه‌.

من که تنها دلیلی که به خاطرش دوست دارم چنتا بچه داشته باشم اینکه ممکنه موقعی که مشکلی یا نیازی داره یکیشون و به هر دلیلی من یا پدرشون نتونه  کمکشون کنه خواهر یا برادرهاش کمکش کنن و به جز به خانواده خودش به کس دیگه ای احتیاج پیدا نکنه

برای من که پسرم الان تو ۱۷ سالگیه و تک فرزنده خیلی خیلی هم خودم راضیم هم پسرم و تحت هیچ شرایطی دلم ن ...

چه جالب، پس شما راضی هستین؟ پسرتون هم الان که بزرگه از تک بودنش گله ای نداره؟

کاش اونایکه خودشون تک فرزندن بیان نظر بدن. که بدونیم چه حسی دارن تو بزرگسالی. خواهر و برادر داشتن که ...

من دخترم تک فروزنده ولی تقریبا هفته ای دوبار با بچه های داداشم بازی می کنه بزرگم که بشن اینقدر مشغولی هست که دیگه حس تنهایی ندارن

خواهر و برادر حق فرزند هست..گناه داره بچه پولشو خدا میده عزیزم برکت رو از یاد نبرید...

ببخشید پس بچه های کار برای چی هستند من اطرافم دارم بچه حسرت تخت خواب داره چرا پول ندارن بخرن باز همین جا میگفت بچه هام ۲ سال گوشت نخوردند آدم عقل داره وقتی شرایط جور نیست بچه نیاره

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
من که تنها دلیلی که به خاطرش دوست دارم چنتا بچه داشته باشم اینکه ممکنه موقعی که مشکلی یا نیازی داره ...

هیچ کس واسه آدم پدر و مادر نمیشه خواهر و برادر کیلویی چند تازه یقه اتم موقع ارث پاره می کنن

خواهر و برادر حق فرزند هست..گناه داره بچه پولشو خدا میده عزیزم برکت رو از یاد نبرید...

عزیزم مگه آفریقایاخدا ندارن که برکتشون بده اون مال قبل بود ن الان 

کارگر بیچاره چجوری ماهی۱تومن بزاره برای بچه کوچیکش که دومی هم باشه اولی هم که خرجاش جداس

میگذره....ولی ردش میمونه

اگه شرایطشو نداری نیار 

منم خونه ندارم مستاجرم 

ولی دخترم واقعا داشت افسرده میشد و ۶ سالشه بخاطر اون باردار شدم ولی وقتی فهمیدم باردارم گریه میکردم که زوده 

اما واقعا خرج بالاس یعنی دنیا هم نیومده هنو پول پوشاک و شیرش مونده ترکیدیم اینقدر خرج کردیم سنو و ازمایش لباساش

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

همه چی پول نیست دوست من ، منم با همین حرفها فرزند دوم رو آوردم ، پشیمون نیستم خداروهزار مرتبه شکر ، ولی نه حوصله مونده برام نه اعصاب ، از فرزند اولم که مخصوصا تو این سن باید کنارش میبودم دور شدم و وقت و حوصله ای براش ندارم ، با اوردن فرزند دوم به اولی ظلم کردم در حالیکه واقعا میخواستم فرزند دوم اسباب شادی و خوشی و سعادت اولی رو جور کنه نه اینکه برعکس

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
من دخترم تک فروزنده ولی تقریبا هفته ای دوبار با بچه های داداشم بازی می کنه بزرگم که بشن اینقدر مشغول ...

البته خوب اینطوری تنها نیست همبازی داره. واقعا هم این مسایل نسبی هست. بچه ای هست تک فرزند هم نیست اما مشکلات دیگه تو خانواده هست یک دفعه. واقعا نمیشه گفت کدومش بهتره. هر کدومش خوبیها و بدیهای خودشو داره.