2777
2789
عنوان

بچه دوم خوبه یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 97 پست

بچه دوم عالیه. ولی اوایلشه حدو 800 تومن هزینه پوشکش میشه فقط . اونم هی سعی می کنیم پوشک بل تخفیف و اینا بخریم

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به عنوان مادر دوفرزند میگم یکی کافیه عزیزم 

سوای از مسائل مالی و اینده و شغل و اینها 

بزرگ‌کردن بچه تو این زمونه به شدت سخته و اعصاب فولادین و حواس جمع و از خودگذشتگی میخواد ، از وقتی بچه دومم به دنیا اومده از بچه ی اولم فاصله گرفتم و اعصاب نمونده برام ، خواستم اولی تنها نباشه ولی خودم تنهاش کردم و از خودمم گرفتمش

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

منم دقیقا مثل توام اما خدا ببخشه بهم نمیتونم دیگه بچه بیارم چون شوهرم اصلا سر بچه دارشدنم کمکم نکرد حتی همین الانم اذیتم میکنه خیلی بچه رو اذیت میکنه حوصله جیغ زدن بچه و اعصاب خورد شدنش ندارم 

همون یدونه بسه خدا نگه داره بچه الان خرج پوشکش۷۰۰به بالامیشه دیگه بقیه ش بماند آینده ی چندان جالبی هم ندارن بچه هامون من خودم دوتادارم هردو رو دوست دارم ولی بااین وضع الان دومی اشتباهه

به حرف مردم اهمیت نده مردم حرف زیادمیزنن

میگذره....ولی ردش میمونه
بچه دوم عایه ولی اوایلشه حدو 800 تومن هزینه پوشکش میشه فقط . اونم هی سعی می کنیم پوشک بل تخفیف و این ...

ببخشید بچه فقط خرج پوشک داره 😑😑😑

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

برای من که پسرم الان تو ۱۷ سالگیه و تک فرزنده خیلی خیلی هم خودم راضیم هم پسرم و تحت هیچ شرایطی دلم نمی‌خواست و نمی‌خواد بچه دیگه ای میداشتم،اما این موضوع سلیقه ایه و به شرایط زندگی و افکار هرکسی مربوط میشه و نمیشه سلیقه منو به همه تعمیم داد،شما و همسرت باید بشینید با خودتون صادقانه فکر کنید و شرایط و روحیه و زندگی خانوادگی و...خودتونو بسنجید دوست عزیزم 

ببخشید بچه فقط خرج پوشک داره 😑😑😑

😕😕منظورم این بود فقط خرج پوشکش اینه خودت بقیشو حساب کن.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

یه دونه راحتر بزرگ میشه و نیازها برآورده میشه درسته تنهاست اما بالاخره ازدواج می کنه و بچه دار میشه من چون خودم تو این مملکت جوونیم هدر رفت دوست دارم دخترم ایران نباشه پس همون یکی هم با این اوضاع کافیه