2777
2789
عنوان

بچه دوم خوبه یا ن

1075 بازدید | 97 پست

سلام من یک پسر ۳/۵ دارم ۳۴ سال هم سنمه با این شرایط بد اقتصادی دیگه واقعا بچه نمیخوام اخه خونه هم از خودمون نداریم.من واقعا سر بچه ی اولم خیلی اذیت شدم تا ب این سن رسید ۷ماه افسردگی بعد زایمانم طول کشید.و واقعا میترسم از اینکه بچه دوم بیارم خانوما نظر بدین لطفا اخه باز ی عده میگن یک دونه بچه کمه و وقتی بزرگ بشه شکایت داره ک چرا تنهاست موندم چ کار کنم لطفا راهنماییم کنین

اگه شرایط جور نیست نه بچه کلی خرج داره اونم الان و از نظر روحی هم خیلی مهمه آماده بودن پسرت یادش میره کم کم.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

منم‌مشکل تو رو دارم پسرم ۳سالشه

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خوبه.فقط با مشاور صحبت کنید 

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....