2777
2789
عنوان

رسم یلدایی عروس

216 بازدید | 29 پست

سلام خوشکلااای من 

دوستان من نه ماه عقدهستم خیلی رسم یلدایی شنیدم ودیدم اما مادرشوهرمن کلا توفازش نیست حتی فک نکنم یه زنگم بزنه 

شما براتون مهم این مناسبتا؟؟بهتون یلدایی دادن؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

غصه نخور به خاطر این چیزا گلم . این رسم و رسوما کاش به کل‌تموم شه اخه چه کاریه . خودت و شوهرت شاد باشین کافیه .مثلا گل بخره برات بیاره یا مثلا توی میوه تزیین کن ببر اونجا.چه فرقی داره که عروس ببره یا مادر شوهر.در کل خودتو به خاطر این چیزا ناراحت نکن

یعنی میشه منم تا چند وقت دیگه مامان یه دختر یا پسر سالم بشم؟یعنی میشه سلامتیم بهم برگرده.بیشتر از یک ساله مریضم.باعث شد کلیه ام کوچیک بشه.از طرفی اندرومتریوز دارم.سنمم کم نیست.از طرفی نگران کلیه مم از طرفی نگران این یکی مریضی.خیلی عامیانه توضیح دادم.میشه برای دل داغونم دعا کنین؟قدر سلامتیو الان میفهمم.از طرفی ارزومه مامان بشم.از یه طرف مریضی خودم و سختی هایی که به همسرم میدم.خدایا من شرمنده ام 😔

واسه من مهم 🙌

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
غصه نخور به خاطر این چیزا گلم . این رسم و رسوما کاش به کل‌تموم شه اخه چه کاریه . خودت و شوهرت شاد با ...

چشم عزیزم 

باورکن فقط دوست دارم مادرشوهرم باهام صمیمی باشه نمی‌دونم چراباهام سرد

چشم عزیزم  باورکن فقط دوست دارم مادرشوهرم باهام صمیمی باشه نمی‌دونم چراباهام سرد

مهم نیست ،شوهرت اگه خوبه کافیه. فقط انقدری با سیاست باش که هیچ وقت بی احترامی نکنی.بخدا ضرر نمیکنی.

یعنی میشه منم تا چند وقت دیگه مامان یه دختر یا پسر سالم بشم؟یعنی میشه سلامتیم بهم برگرده.بیشتر از یک ساله مریضم.باعث شد کلیه ام کوچیک بشه.از طرفی اندرومتریوز دارم.سنمم کم نیست.از طرفی نگران کلیه مم از طرفی نگران این یکی مریضی.خیلی عامیانه توضیح دادم.میشه برای دل داغونم دعا کنین؟قدر سلامتیو الان میفهمم.از طرفی ارزومه مامان بشم.از یه طرف مریضی خودم و سختی هایی که به همسرم میدم.خدایا من شرمنده ام 😔