2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فروش سخته میخای شب تا صبح  سر کله بزنی با مردوم  اخرم  نمیخرن میگن فلانه گرونه

من ۵ساله میام نی نی سایت اما کاربر خاموش بودم   همه تونو میشناسم بارها بارها با همه تون گریه کردم خندیدم غصه خوردم شادی کردم  بنا بر دلایلی تصمیم گرفتم امروز عضو شم
فروش سخته میخای شب تا صبح  سر کله بزنی با مردوم  اخرم  نمیخرن میگن فلانه گرونه

واقعا؟یعنی نمیتونم؟میخاستم برم۱۰تومن جنس بخرم

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
واقعا؟یعنی نمیتونم؟میخاستم برم۱۰تومن جنس بخرم

تجربه داری

من ۵ساله میام نی نی سایت اما کاربر خاموش بودم   همه تونو میشناسم بارها بارها با همه تون گریه کردم خندیدم غصه خوردم شادی کردم  بنا بر دلایلی تصمیم گرفتم امروز عضو شم
چجوری؟میشه توضیح بدی

مثلا ی مغازه لباس داره تو میری بازاریابش میشی و ی پیج اینستا میزنی از مدلاش عکس میزاری و میفروشی براشون یپو در صدی کار میکنی برتشون پس نیازی نیس سرمایه گذاری کنی

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
اگه سرمایه داری بخر اگرنه مثل من بازاریابی کن😐

کجا بازار یاب هستی؟

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
مثلا ی مغازه لباس داره تو میری بازاریابش میشی و ی پیج اینستا میزنی از مدلاش عکس میزاری و میفروشی برا ...

دوسداشتم خودم بخرم و بفروشم

ببین با ۱۰ شروع نکن میمونه رو دستت یا ضرر میکنی الانه انقدر اینستا تلگرام روبیکا نمیدونم واتساپ پیج فروش لوازم هست هیچ وقت توجه نمیتونی جمع کنی مگر چقدر بخای ارزون بدی که بازم اعتماد نمیکنن فکر میکنن جنسش اشغاله تازه ضرر میکنی

دوسداشتم خودم بخرم و بفروشم

اگه سرمایه داری شروع کن سود داره

اگه سرمایه داری بخر اگرنه مثل من بازاریابی کن😐

۱۰تومن دارم. فقط نمیدونم چی بخرم و از کجا شروع کنم. میشه کمکم کنی. تو اینستا پیج بزنم فالوئر از کجا بیارم؟چطور اعتماد فالوئرامو جلب کنم؟